Libnet.ro
UNICEF

20:01

O tanara aristrocrata a murit la 18 ani din cauza unei supradoze. Acum iubitul ei i-a dezvaluit adevaratele secrete murdare

Antena3 Antena3,
O tanara aristrocrata a murit la 18 ani din cauza unei supradoze. Acum iubitul ei i-a dezvaluit adevaratele secrete murdare

La 18 ani, Lady Beth Douglas, o adolescenta fiica de aristrocat, a murit din cauza unei supradoze de droguri. Iubitul sau a dezvaluit acum si alt secret murdar al tinerei, fiica lui David Douglas, al 12 marchiz d. continuă pe Antena3

Un show TV japonez anuleaza aparitia trupei BTS din cauza unei camasi cu o bomba atomica

Un show de televiziune japonez a anulat aparitia trupei BTS, care este foarte populara in Japonia, pe fondul controversei asupra camasii purtate de unul dintre membrii trupei, scrie BBC.

O campioana a murit de supradoza, dupa ce a fost batuta cu bestialitate de fata cu copilul ei

Marianna Pepe, fosta campioana de tir a Italiei, a murit la doar 39 de ani din cauza unei supradoze, informeaza quotidiano. net. Femeia a fost batuta cu bestialitate de parterenul sau, chiar de fata cu copilul.

CAZ INEDIT la Muzeul Luvru! Unei bloggerite i-a fost interzis sa intre din cauza rochiei: Picasso mi-ar fi iubit tinuta (FOTO)

Bloggerita australiana Newsha Syeah, in varsta de 25 de ani, a avut parte de o surprinza neplacuta atunci cand a vrut sa viziteze Muzeul Luvru din Franta. Tanara a povestit ca din cauza rochiei pe care o.

Era marginalizata din cauza kilogramelor in plus si nu reusea sa slabeasca cu nicio dieta. Metoda gasita de tanara este de-a dreptul socanta. Stiu ca nu-mi face bine, dar m-a ajutat

Ayan Ikra, in varsta de 28 de ani, din Canada, a ajuns la greutatea de 73 de kilograme dupa ce, sustine ea, a consumat droguri de doua ori de zi. Femeie cantarea initial 121 de kilograme, iar timp de zece ani .

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli, fiind vorba de un medic primar de pediatrie si de fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica. Astfel, medicul de la Pediatrie ar fi avut un comportament neprofesionist, lipsit de respect si bun-simt cu apartinatorii unor bebelusi, fiind reclamat si pentru ca ar fi impiedicat transferul unei paciente minore la un spital superior. Fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica a fost concediat dupa ce serviciul a fost restructurat, intrucat activitatea acestuia era necorespunzatoare. Conducerea Spitalului anunta ca va sesiza organele judiciare, existand indicii ca unele fapte ale celor doi ar fi de natura penala.

Haos pe aeroportul Otopeni. Nu se decoleaza si nu se aterizeaza din cauza cetii

Pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti nu se decoleaza si nici nu se aterizeaza, la ora transmiterii stirii, din cauza cetii. Potrivit site-ului Aeroportului, in momentul de fata, sase curse au.

Ea e tanara de 21 de ani care a pierit in accidentul cumplit din Dumbraveni

Tatiana, in varsta de 21 de ani, din Ramnicu Sarat, a murit joi seara intr-un accident teribil ce a avut loc in Dumbraveni. Tatiana se afla pe scaunul din dreapta al unei masini conduse de un tanar.

O tanara dansatoare a murit, dupa ce a lesinat pe scena la Balul Bobocilor

O tanara in varsta de 33 de ani din Bucuresti a murit dupa ce a lesinat pe scena Casei de Cultura din orasul Sebis din Arad, unde fusese invitata sa danseze la un bal al bobocilor.

Molima apocaliptica in urma careia a murit o treime din populatia Europei. Dezastrul considerat pedeapsa divina

In secolul al XIV-lea Europa a fost aproape depopulata din cauza unei molime cumplite. Se estimeaza ca pe batranul continent au murit peste 30 de milioane de oameni. Cumplita boala a fost numita Moartea Neagra si era cauzata de un bacil numit Yersinia pestis. Ciuma a fost privita ca o pedeapsa divina si a dat nastere unor manifestari extreme.

Sfarsit tragic pentru o tanara de 21 de ani, pilot de karting. A fost impuscata in cap in fata iubitului ei

O tanara de 21 de ani, pilot de karting, a fost impuscata mortal de doi motociclisti, in timp ce se afla in masina cu iubitul ei. Zaira Rodriguez a fost ucisa langa casa ei, in San Martin,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )