Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tanara din Arad, in coma profunda, dupa un consum sustinut de suplimente alimentare pentru slabit (VIDEO)

B1 B1,
Tanara din Arad, in coma profunda, dupa un consum sustinut de suplimente alimentare pentru slabit (VIDEO)

O tanara de 27 de ani, din Arad, este in coma profunda, dupa un consum sustinut de suplimente alimentare pentru slabit. Cel putin asta considera familia femeii, tinuta in viata acum doar cu ajutorul. continuă pe B1

Focar de hepatita intr-un centru de minori din Arad: DSP a constatat deficiente igienico-sanitare

Un focar de hepatita a fost depistat intr-un centru de minori din Arad, unde opt dintre cei 14 copii au fost infectati cu acest virus. DSP a constat in centrul de primire a minorilor deficiente igienico-sanitare.

O tanara din R.Moldova a fost luata ostatica in Siria, dar a reusit sa scape.

O tanara din Republica Moldova care era ostatica in Siria de aproximativ cinci saptamani a reusit sa scape si se afla in Liban, relateaza PRO TV Chisinau. Corina Colta, in varsta de 32 de ani, din Republica Moldova, si o alta tanara din Belarus, Svetlana Markianovici, au reusit sa scape de gruparea care le tinea ostatice si sunt in Liban. Informatia a fost confirmata de Ministerul de Externe de la Chisinau. Potrivit presei din Belarus, cele doua femei au fugit din cladirea in care erau .

O tanara din Republica Moldova luata ostatica in Siria a reusit sa scape si este in Liban

O tanara din Republica Moldova, ostatica in Siria de aproximativ 5 saptamani, a reusit sa scape si se afla in Liban, scrie Mediafax. Corina Colta, de 32 de ani, din Republica Moldova, si o alta.

Locuitorii unui sat din Arad ar putea fi fortati sa isi paraseasca locuintele

Peste o mie de oameni dintr-un sat aradean ar putea fi obligate sa isi paraseasca locuintele, dupa ce cateva persoane au castigat in instanta toate terenurile pe care sunt ridicate casele satenilor. Batranii din sat au spus ca vor cere sa li se faca dreptate la CEDO, informeaza Antena 3.

Guvernul ajusteaza, din nou, legea retrocedarilor, dupa cererea americanilor

Autoritatile statului au decis, din nou, sa modifice legea restituirii imobilelor preluate abuziv de regimul comunist, prin adoptarea unui nou act normativ pe care Parlamentul il va vota in perioada urmatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )