Libnet.ro
UNICEF

10:15

Guvernul ajusteaza, din nou, legea retrocedarilor, dupa cererea americanilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul ajusteaza, din nou, legea retrocedarilor, dupa cererea americanilor

Autoritatile statului au decis, din nou, sa modifice legea restituirii imobilelor preluate abuziv de regimul comunist, prin adoptarea unui nou act normativ pe care Parlamentul il va vota in perioada urmatoare. continuă pe Ziarul Bursa

Iranienii pot accesa din nou Facebook si Twitter

Facebook si Twitter pot fi accesate din nou de catre cetatenii din Iran, la patru ani dupa ce au fost blocate in urma unor proteste anti-guvernamentale, informeaza The New York Times.

VIDEO Indonezia: Vulcanul Sinabung a erupt din nou marti, proiectand o coloana de fum si cenusa de trei kilometri

Vulcanul indonezian Sinabung a erupt din nou marti, antrenand fuga a peste zece mii de locuitori dupa ce a proiect o coloana de fum si cenusa de trei kilometri inaltime, scrie AFP.

ASF a decis sa permita Euroins sa practice din nou activitatea de asigurari RCA

Consiliul ASF a decis in sedinta de miercuri, 18 septembrie 2013, incetarea interzicerii temporare a practicarii asigurarii RCA de catre EUROINS Romania Asigurare-Reasigurare SA. Societatea poate relua practicarea RCA incepand cu momentul primirii comunicarii din partea ASF. Decizia a fost luata dupa ce societatea EUROINS a prezentat autoritatii modul in care a corectat pana acum neregulile pentru care a fost sanctionata si un plan de masuri care vizeaza corectarea sustenabila a aspectelor sesizate in actiunile de control. Implementarea planului de masuri va fi monitorizata, la sediul societatii EUROINS, de catre un reprezentant ASF, pentru o perioada de pana la 60 de zile.

Fondul Proprietatea, din nou in litigiu cu ASF

Grezegorz Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, a ramas doar cu speranta sa se inteleaga mai bine cu ASF decat cu CNVM, dorinta pe care si-a exprimat-o dupa Adunarea Generala din 25 aprilie 2013.

A fost lovit din nou de Cupidon? Un star se declara indragostit

Este considerat un afemeiat si nu s-a dezmintit nicio clipa. Iar dupa divortul de Katy Perry a reinceput.

Putin ar putea candida din nou la presedintie in 2018.

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca nu exclude sa candideze pentru un al patrulea mandat de presedinte la alegerile din 2018, relateaza agentia rusa Novii Reghion, conform Mediafax. Putin a facut declaratia in cadrul unei reuniuni a clubului international de discutii Valdai. In cadrul discutiilor, presedintele rus l-a intrebat pe fostul premier francez Francois Fillon daca planifica sa candideze in alegerile prezidentiale din Franta, in 2017. Fillon a refuzat sa .

Basescu il ataca, din nou, pe Ponta.

Presedintele Traian Basescu a spus, vineri, ca poti face spectacol cu mineri la Rosia Montana, dar nu si pe santierul gazoductului Iasi-Ungheni, si ca ii pare rau ca Ponta si Leanca au fost la un spectacol public, referindu-se la prezenta acestora la ceremonia de inaugurare a gazoductului, transmite Mediafax. Presedintele a facut aceste declaratii pe santierul gazoductului din localitatea ieseana Rediu, unde a spus ca poti face spectacol cu mineri la Rosia Montana, dar nu si pe santierul .

Miley Cyrus loveste din nou! A renuntat la sutien pentru coperta noului album!

Daca din punct de vedere personal nu traieste o perioada tocmai roz, Miley Cyrus sta extrem de bine la capitolul viata profesionala. Noul ei single, Wrecking Ball se afla pe primul loc al topului Billboard, iar actrita tocmai a dezvaluit public coperta editiei de lux a albumului Bangerz. In stilul in care si-a obisnuit publicul in ultima vreme, fotografia este una topless!.

Ministerul Agriculturii modifica, din nou, proiectul privind vanzarea terenurilor agricole

Persoanele fizice din afara Uniunii Europene vor putea cumpara terenuri agricole in tara noastra daca fac parte din Acordul privind Spatiul Economic European ASEE) sau au drept de resedinta in UE sau ASEE, potrivit modificarilor propuse de Ministerul Agriculturii MADR) in noul proiect de lege privind vanzarea terenurilor agricole situate in extravilan.

Nicolita s-a accidentat din nou

Mijlocasul Banel Nicolita, recent imprumutat de Saint Etienne la FC Nantes, s-a accidentat in ultimul meci de campionat si a devenit incert pentru intalnirea cu Olympique Lyon, anunta presa din Hexagon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )