Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tanara din Constanta, luata cu forta de pe strada de cinci barbati: Unul dintre ei voia sa o ia de sotie

B1 B1,
Tanara din Constanta, luata cu forta de pe strada de cinci barbati: Unul dintre ei voia sa o ia de sotie

O tanara de 26 de ani din Constanta a fost luata cu forta de pe strada, din fata unei scoli, luni dimineata, de cinci barbati care au urcat-o intr-o masina, unul dintre agresori dorind sa o ia de sotie,. continuă pe B1

VIDEO UPDATE Incendiu izbucnit intr-un restaurant din Constanta: Trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind stins de pompieri dupa mai mult de cinci ore, scrie Mediafax. UPDATE 1: Tanara adusa la Spitalul de Arsi din Capitala in urma incendiului din Constanta, in stare criticaUPDATE 2: ITM verifica daca tinerele moarte in incendiu erau angajate cu forme legale la restaurantUPDATE 3: Victimele au murit dupa ce s-au prabusit cu podeaua mansardei localuluiUPDATE 4: Trei dintre tinerele care lucrau la restaurant nu erau angajate cu forme legale.

Tanara ranita in incendiul din Constanta a fost detubata, ar putea fi operata marti, la Spitalul de Arsi

Starea de sanatate a tinerei internate la Spitalul de Arsi in urma incendiului produs intr-un restaurant din Constanta este usor ameliorata, luni dimineata a fost detubata si probabil marti va fi supusa unei interventii chirurgicale.

Patronul restaurantului din Constanta, amendat de doua ori pentru munca la negru

Reprezentantii restaurantului Beirut din Constanta, afectat de un incendiu in care si-au pierdut viata trei angajate, iar o alta a fost ranita, a fost amendat in trecut de doua ori de catre Inspectoratul Teritorial de Munca ITM), pentru munca la negru, relateaza Mediafax.

Ancheta dupa ancheta in cazul incendiului de la restaurantul libanez din Constanta

Ancheta dupa ancheta in cazul incendiului de la restaurantul libanez din Constanta in care si-au pierdut viata trei tinere. Reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Muncii se intalnesc astazi cu.

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta nu erau angajate cu forme legale

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta ars in incendiul de sambata noapte nu erau angajate cu forme legale, doua avand contractele expirate, iar a treia neavand niciun act incheiat cu.

Incediu intr-un restaurant din Constanta, soldat cu trei morti si patru raniti. ITM face verificari

Update 14. 10 - Inspectorii de munca din Constanta au inceput verificarile in cazul incendiului izbucnit, sambata noapte, intr-un restaurant din centrul orasului, pentru a stabili daca tinerele care au decedat.

Trei animatoare, arse de vii intr-un club din Constanta

Trei animatoare ale unui club din Constanta si-au pierdut viata intr-un incendiu ce a cuprins, sambata noaptea, localul la care lucrau, iar o a patra persoana se afla in coma indusa, dupa ce a suferit rani foarte grave.

Incediu intr-un restaurant din Constanta. Trei tinere au murit si patru au fost ranite

Tanara adusa de urgenta in Capitala in urma incendiului produs sambata seara in Constanta este internata la Spitalul de Arsi, in stare critica, avand arsuri si la nivelul cailor respiratorii, a.

Dosarul tragediei din Constanta a fost preluat de Parchetul General

Dosarul tragediei de la Constanta a fost preluat de Parchetul de pe langa inlata Curte de Casatie si Justitie. Patronul restaurantului sustine ca ar fi fost o mana criminala si ca ar fi avut toate documentele in regula, insaacestea ar fi fost distruse in incendiul de la restaurantul Beirut.

Incendiu intr-un restaurant din Constanta: trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2337 seconds )