Libnet.ro
UNICEF

20:45

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta nu erau angajate cu forme legale

Antena3 Antena3,
Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta nu erau angajate cu forme legale

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta ars in incendiul de sambata noapte nu erau angajate cu forme legale, doua avand contractele expirate, iar a treia neavand niciun act incheiat cu. continuă pe Antena3

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta nu erau angajate cu forme legale

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta ars in incendiul de sambata noapte nu erau angajate cu forme legale. Doua dintre ele aveau contractele expirate, iar a treia nu avea niciun act inchei.

Incendiu Constanta: Trei dintre tinerele care lucrau la restaurant nu erau angajate cu forme legale

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta ars in incendiul de sambata noapte nu erau angajate cu forme legale, doua avand contractele expirate, iar a treia neavand niciun act incheiat cu angajatorul, potrivit Mediafax.

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta nu erau angajate cu forme legale. Patronul localului, de negasit (VIDEO)

Audieri in plina desfasurare la aceasta ora in Constanta, acolo unde, dupa un incendiu devastator in restaurantul Beirut din centrul orasului, trei dansatoare au ars pur si simplu de vii!A fost deja deschis.

VIDEO UPDATE Incendiu izbucnit intr-un restaurant din Constanta: Trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind stins de pompieri dupa mai mult de cinci ore, scrie Mediafax. UPDATE 1: Tanara adusa la Spitalul de Arsi din Capitala in urma incendiului din Constanta, in stare criticaUPDATE 2: ITM verifica daca tinerele moarte in incendiu erau angajate cu forme legale la restaurantUPDATE 3: Victimele au murit dupa ce s-au prabusit cu podeaua mansardei localuluiUPDATE 4: Trei dintre tinerele care lucrau la restaurant nu erau angajate cu forme legale.

Incediu intr-un restaurant din Constanta, soldat cu trei morti si patru raniti. ITM face verificari

Update 14. 10 - Inspectorii de munca din Constanta au inceput verificarile in cazul incendiului izbucnit, sambata noapte, intr-un restaurant din centrul orasului, pentru a stabili daca tinerele care au decedat.

Trei animatoare, arse de vii intr-un club din Constanta

Trei animatoare ale unui club din Constanta si-au pierdut viata intr-un incendiu ce a cuprins, sambata noaptea, localul la care lucrau, iar o a patra persoana se afla in coma indusa, dupa ce a suferit rani foarte grave.

MAE: Autoritatile italiene au descoperit mai multi romani care lucrau fara forme legale

Autoritatile italiene au descoperit mai multi cetateni romani si bulgari care lucrau fara forme legale si fara respectarea normelor de protectie a muncii intr-o fabrica din regiunea Puglia, informeaza.

Traian Basescu: O mare parte dintre romii care s-au integrat nu isi mai recunosc etnia

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul sesiunii de deschidere a Summit-ului cu tema Incluziunea sociala a romilor prin promovarea actiunii la nivel local, organizat la Bruxelles, ca o mare parte dintre romii care s-au integrat, in Romania, nu isi mai recunosc etnia.

Basescu: Multi dintre romii care s-au integrat nu-si mai recunosc etnia

O mare parte dintre romii care s-au integrat, in Romania, nu isi mai recunosc etnia, a declarat presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul sesiunii de deschidere a Summit-ului cu tema Incluziunea sociala a romilor prin promovarea actiunii la nivel local, organizat la Bruxelles.

Incendiu intr-un restaurant din Constanta: trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )