Libnet.ro
UNICEF

21:45

Trei animatoare, arse de vii intr-un club din Constanta

România Liberă România Liberă,
Trei animatoare, arse de vii intr-un club din Constanta

Trei animatoare ale unui club din Constanta si-au pierdut viata intr-un incendiu ce a cuprins, sambata noaptea, localul la care lucrau, iar o a patra persoana se afla in coma indusa, dupa ce a suferit rani foarte grave. continuă pe România Liberă

Incendiu la un restaurant din Constanta: Trei animatoare au murit, iar alte patru persoane sunt in stare grava la spital (VIDEO)

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noaptea, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta. Incendiul a izbucnit la restaurantul Beirut din centru.

Incendiu intr-un restaurant din Constanta: trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind.

Incediu intr-un restaurant din Constanta, soldat cu trei morti si patru raniti. ITM face verificari

Update 14. 10 - Inspectorii de munca din Constanta au inceput verificarile in cazul incendiului izbucnit, sambata noapte, intr-un restaurant din centrul orasului, pentru a stabili daca tinerele care au decedat.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit intr-un restaurant din Constanta

Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit sambata noapte intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, in urma caruia trei tinere au decedate, iar alte patru persoane au fost ranite, transmite Mediafax.

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta nu erau angajate cu forme legale

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta ars in incendiul de sambata noapte nu erau angajate cu forme legale, doua avand contractele expirate, iar a treia neavand niciun act incheiat cu.

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta nu erau angajate cu forme legale

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanta ars in incendiul de sambata noapte nu erau angajate cu forme legale. Doua dintre ele aveau contractele expirate, iar a treia nu avea niciun act inchei.

Barbat gasit injunghiat, intr-o ferma din Vaslui

Un barbat de 55 de ani din Vaslui a fost gasit mort, la o ferma din Gura Vaii, miercuri, fiind injunghiat cu un cutit, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )