Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tanarul din Alba care a lovit intentionat cu masina trei persoane va sta 5 ani la inchisoare pentru tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Tanarul din Alba care a lovit intentionat cu masina trei persoane va sta 5 ani la inchisoare pentru tentativa de omor

Tanarul in varsta de 22 de ani din comuna Sohodol, judetul Alba, judecate pnetru infractiunea de tentativa de omor dupa ce a lovit intentionat cu masina trei persoane va sta 5 ani la inchiosare. continuă pe Adevărul

Un politist, lovit intentionat de un sofer pe care a incercat sa-l legitimeze. Agentul a ajuns la spital

Un agent din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti a fost lovit intentionat de un sofer cu probleme penale. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 16, cand politistulse afla in misiune in zona.

VIDEO UPDATE Incendiu de proportii la o fabrica de condimente din Alba Iulia / La 7 ore dupa izbucnire, 100 de pompieri nca mai interveneau la fata locului / Avertizare RO-Alert pentru populatia din zona din cauza fumului dens

Un incendiu de proportii a izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, la o fabrica de condimente din Alba Iulia. Flacarile au cuprins intreaga cladire, iar pompierii au suplimentat fortele, transmite Mediafax. 43 Dupa 7 ore de la izbucnire, 100 de pompieri intervin in continuare pentru stingerea incendiului de la fabrica Solina din Alba Iulia. A fost nevoie de pomparea apei din raul Ampoi, care trece la mica distanta de locul incendiului. Ovidiu Costea, purtatorul de cuvant al ISU Alba, a declarat ca la aceasta ora interventia este inca in derulare si mai exista in interiorul fabricii focare. La fata locului se afla, in total, 100 de pompieri. Acestia au evacuat si 10 camioane aflate in interior, in apropierea rampei de incarcare.

VIDEO Pompierii se lupta cu focul de la o fabrica de alimente din Alba Iulia de mai bine de 50 de ore

La mai bine de doua zile de la izbucnirea incendiului, focul ce a cuprins fosta fabrica de condimente si mixuri alimentare Solina din Alba Iulia nu a fost inca stins. Pompierii se lupta in continuare cu focarele care mai exista pe platforma industriala carbonizata, relateaza alba24. ro.

INCENDIUL de la fabrica de condimente din Alba Iulia NU A FOST STINS pe deplin nici dupa 24 de ore! Imagini APOCALIPTICE de la fata locului (VIDEO, FOTO)

Pompierii inca intervin duminica dimineata pentru a stinge incendiul care a izbucnit sambata, lafabrica de condimente si mixuri alimentare Solina din Alba Iulia. Duminica dimineata, la ora.

VIDEO UPDATE Incendiu de proportii la o fabrica de condimente din Alba Iulia / Avertizare RO-Alert pentru populatia din zona din cauza fumului dens

Un incendiu de proportii a izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, la o fabrica de condimente din Alba Iulia. Flacarile au cuprins intreaga cladire, iar pompierii au suplimentat fortele, transmite Mediafax. 44 Interventia se face in conditii deosebit de dificile, din cauza degajarii foarte mari de fum si gaze toxice si a buteliilor cu hidrogen, gaz metan si azot din fabrica, a declarat Ovidiu Costea, prim-adjunct ISU Alba, pentru Digi 24. Cand poimpierii au ajuns la fata locului, focul se intindea deja pe cateva mii de metri patrati, fumul era foarte dens, si s-au auzit cateva explozii. La interventie participa circa 70 de pompieri cu 12 autospeciale si 2 autoscari mecanice.

Ce se va intampla cu fetita din Navodari, care a stat doua zile langa mama moarta. Anuntul facut de autoritati

Ce se va intampla cu fetita din Navodari, care a stat doua zile langa mama moarta. Anuntul facut de autoritati. Citeste mai mult pespynews. ro .

Un adolescent de 14 ani, lovit cu masina de un sofer beat si fara permis de conducere

Un adolescent de 14 ani, care mergea pe trotuar, a fost lovit cu masina de un sofer aflat in stare de ebrietate. Accidentul s-a produs la Viile Sibiului, luni seara, cand un sofer in varsta de 35 de.

VIDEO Cum arata fabrica din Alba Iulia ce arde de o zi si jumatate / Incendiul nu a fost nca lichidat

La o zi si jumatate de la izbucnirea incendiului, focul care a cuprins fosta fabrica de condimente si mixuri alimentare, nu a fost inca stins, scrie Alba 24.

Cum arata fabrica din Alba Iulia, dupa incendiul devastator. Sute de oameni si-au pierdut locul de munca - FOTO

Fabrica de condimente de langa Alba Iulia distrusa sambata de un incendiu, care s-a manifestat generalizat pe o suprafata de peste 10. 000 de metri patrati, a fost verificata ultima data de catre.

Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia nu a fost stins nici dupa 24 de ore - VIDEO

Zeci de pompieri intervin si duminica pentru lichidarea incediului izbucnit in dimineata zilei de sambata la cea mai mare fabrica de condimente din Romania, amplasata in Parcul Industrial Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )