Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, a fost retinut

Antena3 Antena3,
Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, a fost retinut

Tanarul de 20 de ani care a intrat intentionat cu masina in multimea din parcarea unui centru comercial din Braila a fost retinut, iar astazi procurorii vor cere arestarea preventiva. Individul a accidentat. continuă pe Antena3

Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, luni seara, de Tribunalul Braila, t?.

VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Tanarul sofer din Braila care a ranit zece persoane, dintre care una grav, dupa un conflict legat de o masina, a strigat ca Trebuie sa curga sange pentru tara asta, dupa ce a fost scos din automobilul cu care a intrat in mallul din Braila, potrivit inregistrarilor video de la fata locului.

VIDEO Un tnar a njunghiat un barbat, apoi a intrat cu masina n pietoni pe centura orasului si n parcarea de la mall-ul din Braila. Filmul evenimentelor. Ce a spus atacatorul

Un tanar de 20 de ani, baut, a injunghiat un barbat cu care se intalnise pentru a-i vinde masina, duminica, la Braila, dupa care i-a furat autoturismul si a urmat o cursa nebuna pe centura orasului, unde a lovit violent doi trecatori, apoi a intrat intr-un grup de oameni in parcarea unui mall. in total, au fost ranite zece persoane, barbatul injunghiat fiind in stare critica la spital. Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat.

VIDEO Imagini zguduitoare cu tanarul care a intrat cu masina in multime la mall-ul din Braila: Trebuie sa curga sange in tara asta!

Agresorul se numeste Marius Valentin Parfenie, are 20 de ani si nu are nicio ocupatie. El este cunoscut ca fiind o persoana turbulenta, predispusa la scandaluri. Exista suspiciunea ca ar fi fost drogat in momentul atacului.

VIDEO De la ce a pornit goana nebuna a tanarului care a intrat cu masina in multime la Braila: Trebuie sa curga sange in tara asta!

Tanarul in varsta de 20 de ani care a intrat cu masina in usile de acces de la mall-ul din Braila, ranind 10 persoane, a plecat in cursa nebuna prin oras dupa ce a avut un conflict inr-o localitate limitrofa.

VIDEO De la ce a pornit goana nebuna a tanarului care a intrat cu masina in multime la Braila

Tanarul in varsta de 20 de ani care a intrat cu masina in usile de acces de la mall-ul din Braila, ranind 10 persoane, a plecat in cursa nebuna prin oras dupa ce a avut un conflict inr-o localitate limitrofa.

Profilul psihologic al atacatorului de la Braila, care a intrat cu masina din plin in oameni. Face parte din categoria agresorilor dezorganizati, razbunatori

Comportamentul tanarului de 20 de ani din Braila care a ranit zece persoane dupa ce a intrat cu masina in usile de acces ale unui mall exprima prezenta unui delir, considera psihologii.

Atac la mall-ul din Braila. Ce pedeapsa risca soferul care a intrat cu masina n oameni

Criminalistul Dan Antonescu a explicat, in direct la Digi24, ca Valentin Marius Parfenie, soferul care a lovit mai multi oameni cu o masina furata, si-ar putea petrece restul vietii in spatele gratiilor, intrucat nu este la prima abatere si a mai avut in trecut antecedente grave.

EXCLUSIV Cine e soferul care a intrat cu masina in oameni la Braila. A fost iertat dupa ce a lovit cu ranga un barbat si are capacitate scazuta de control a furiei

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila care a injunghiat un barbat dupa care a lovit cu masina un grup de persoane, este recidivist. Cand era minor, individul a comis o agresiune alaturi de tatal sau. in urma unei evaluari psihologice, specialistii au constatat ca individul are capacitate scazuta de control a furiei si tendinte de impulsivitate. Cu toate acestea, instanta l-a iertat, obligand-o pe mama sa il supravegheze.

EXCLUSIV Cine e soferul care a intrat cu masina in oameni la Braila. A fost iertat dupa ce a lovit cu ranga un barbat

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila care a injunghiat un barbat dupa care a lovit cu masina un grup de persoane, este recidivist. Cand era minor, individul a comis o agresiune alaturi de tatal sau. in urma unei evaluari psihologice, specialistii au constatat ca individul are capacitate scazuta de control al furiei si tendinte de impulsivitate. Cu toate acestea, instanta l-a iertat, obligand-o pe mama sa il supravegheze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )