Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tancul din Galati care a sabotat parada de Ziua Nationala

România Liberă România Liberă,
Tancul din Galati care a sabotat parada de Ziua Nationala

Unul din cele doua tancuri ale Unitatii Militare 01551 Tancuri Galati s-a defectat, duminica, imedia. continuă pe România Liberă

VIDEO Parada de Ziua Nationala s-a incheiat, dupa defilarea a mii de militari si sute de mijloace tehnice

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. 35 Parada s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis s-a dus sa dea mana cu mai multi spectatori care au asistal la eveniment si le-a urat La multi ani de Ziua Romaniei. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date.

FOTO VIDEO Sarbatoare in centrul Focsaniului. Cum a fost la parada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Focsani de cateva mii de focsaneni, care au profitat de soarele de afara si au venit cu mic, cu mare, sa cinsteasca cea mai importanta zi a romanilor.

Steagul Romaniei, pe cea mai inalta cladire din lume. Imagini spectaculoase de Ziua Nationala, in Dubai - FOTO si VIDEO

Turnul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost luminat in culorile tricolorului duminica seara, marcand astfel Ziua Nationala a Romaniei. Turistii, printre care si romani, s-au.

VIDEO Sute de militari buzoieni, la repetitia pentru parada de Ziua Nationala

Traficul rutier pe Calea Eroilor din Buzau a fost restrictionat pana la orele pranzului. Aici a avut loc repetitia generala a militarilor buzoieni care vor participa la ceremoniile dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei.

LIVEVIDEO Parada de Ziua Nationala a inceput. Participa peste 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date in jur de 60. 000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala.

Mai, TEMBELULE, mai!!. Seful PSD Vaslui, scos din sarite de protestatari, la parada de 1 Decembrie (VIDEO)

Ziua Nationala a fost sarbatorita si la Vaslui, acolo unde a fost organizata o parada si au avut loc depuneri de coroane. La eveniment a participat si liderul organizatiei locale a PSD, Dumitru Buzatu, pe.

Ei sunt cei opt finalisti in concursul 1 Romania. Competitia care da glas romanilor, de Ziua Nationala, la Antena 3

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea Cristinei Balauca

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

VIDEO Cantecul care a adus romanii din diaspora la vot, interpretat la Slatina de Ziua Nationala. Soldatii americani s-au fotografiat cu sute de localnici

Momente inedite la Slatina, unde a rasunat cantecul Acasa-i Romania, insa n-a reusit sa dezmorteasca vechile rivalitati intre taberele politice. Soldatii americani s-au fotografiat cu sute de slatineni, de Ziua Nationala a Romaniei.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea lui Zsok Donat din Targu Mures

Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. intr-un spectacol jurizat de cele mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )