Libnet.ro
UNICEF

13:45

Steagul Romaniei, pe cea mai inalta cladire din lume. Imagini spectaculoase de Ziua Nationala, in Dubai - FOTO si VIDEO

Antena3 Antena3,
Steagul Romaniei, pe cea mai inalta cladire din lume. Imagini spectaculoase de Ziua Nationala, in Dubai - FOTO si VIDEO

Turnul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost luminat in culorile tricolorului duminica seara, marcand astfel Ziua Nationala a Romaniei. Turistii, printre care si romani, s-au. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Imagine virala. Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala a tarii noastre. Burj Khalifa masoara 828 de metri inaltime si este cea mai inalta cladire din lume.

FOTO VIDEO Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost iluminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cladirea Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta din lume, a fost iluminata in culorile drapelului romanesc, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei.

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, este luminata in culorile steagului Romaniei. Tricolorul s-a vazut si in Times Square din New York (VIDEO)

Burj Khalifa din centrul Dubaiului, cea mai inalta cladire din lume, a fost luminata in culorile drapelului national. Burj Khalifa, inalta de peste 800 de metri, este un simbol pentru Dubai si Emiratele.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

Cat costa si din ce este confectionata cea mai rezistenta geaca din lume, de 15 ori mai puternica decat otelul

Un brand olandez, cunoscut pentru confectionarea unora dintre cele mai dure haine din lume, a realizat acum si cea mai rezistenta geaca. Producatorii au declarat ca materialul utilizat este inspirat din cel al armurilor de caroserie si al sistemelor de acostare ale navelor. Cele mai multe jachete puffer sunt realizate din poliester sau nailon, special concepute pentru a fi usoare, dar in acelasi timp sunt extrem de fragile.

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot.

Cum arata cel mai scump SACOU din lume: Suma COLOSALA cu care a fost achizitionat la o licitatie! (FOTO)

Un sacou creat de Yves Saint Laurent, in omagiul Sunflowers, de Van Gogh, a fost vandut pentru 382. 000 de euro, conform Agerpres. Piesa vestimentara a fost licitata de casa Christies, suma fiind un record.

Irakul, in doliu dupa cea mai sangeroasa zi de la inceputul manifestatiilor anti-Iran si antiguvernamentale. Bilantul mortilor creste la 400

Irakul a avut parte joi de cea mai sangeroasa zi de la inceputul actualei miscari de contestare, cu 43 de manifestanti ucisi si peste o mie raniti in sudul tarii, unde un consulat al Iranului a fost atacat si incendiat.

Palatul Bragadiru, la vanzare: cat costa faimoasa cladire din centrul Capitalei

Daca ti-ai dorit vreodata un palat, te vei bucura sa afli ca unul dintre cele mai faimoase din Romania a fost pus la vanzare. Este vorba de Palatul Bragadiru. Una dintre cele mai populare locatii de evenimente din Bucuresti este Palatul Bragadiru. Cladirea spectaculoasa se afla de mult timp in administratie privata, dar se pare .

VIDEO Santorini, insula celor mai frumoase apusuri. Totul despre paradisul aflat in topul celor mai romantice locuri din lume

Insula Santorini sau Thira, cum o numesc grecii, se afla in topul celor mai romantice destinatii din lume, fiind unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa, o emblema a turismului mediteranean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )