Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tara in care oamenii fac 2 ani de inchisoare pentru masca. Are mai putine cazuri ca Romania

Playtech Playtech,
Tara in care oamenii fac 2 ani de inchisoare pentru masca. Are mai putine cazuri ca Romania

Intr-o tara oamenii sunt pedepsiti cu 2 ani de inchisoare pentru nepurtarea mastii. Aceasta tara, desi mult mai mare ca Romania, are mult mai putine cazuri. Etiopia este tara care isi incarcereaza cetatenii pana la doi ani daca incalca in mod intentionat restrictiile menite sa limiteze raspandirea virusului din China. Tara in care cei ce . continuă pe Playtech

12 ani de inchisoare pentru presedinta unei miscari austriece antistatala

Monika Unger, o mama in varsta de 44 de ani, a creat in 2015 o Federatie a Statelor Staatenbund), in plina expansiune in spatiul germanic, care a reunit pana la 2. 600 de membri, potrivit procuraturii. Contestand legitimitatea statului austriac, ea ordonase armatei sa rastoarne guvernul. De asemenea, ea ii scrisese presedintelui rus Vladimir Putin solicitand asistenta militara, potrivit AFP.

Un barbat din Chisinau risca pana la 15 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis tatal in bataie

Un barbat in varsta de 40 de ani din Chisinau a fost retinut pentru omor. Acesta si-ar fi ucis tatal in bataie, dupa ce impreuna consumase alcool. Crima a avut loc pe 8 octombrie.

Oamenii fac masini, masinile produc someri

Pentru prima oara in ultimii ani, crearea de posturi nu tine ritmul cu desfiintarea acestora * Lucrul la distanta va fi mentinut, iar angajatii isi vor perfectiona abilitatile de mai multe ori pe parcursul carierei, ca sa se adapteze la noile tendinte de munca Pandemia de coronavirus a adancit inegalitatile de pe piata muncii si a accelerat semnificativ ritmul in care sectoarele public si privat trebuie sa actioneze ca sa se asigure ca milioane de persoane isi pastreaza posturile pe o piata in schimbare datorita tehnologiei, conform unui raport publicat saptamana aceasta de Forumul Economic Mondial WEF).

Tara care va primi acces gratuit la Netflix: de ce face compania acest lucru

Netflix vine, din cand in cand, cu strategii noi pentru a se asigura ca aduna si mai multi abonati. Acum, vrea sa ofere acces gratuit unei tari la platforma. Netflix vrea sa ofere acces.

PE a adoptat rezolutia propusa de Victor Negrescu, prin care sunt solicitate fonduri suplimentare pentru educatie

Parlamentul European a adoptat joi, cu 593 voturi pentru, rezolutia privind educatia in contextul pandemic actual, realizata la propunerea europarlamentarului PSD Victor Negrescu. Documentul sustine necesitatea suplimentarii alocarilor bugetare pentru educatie la nivel national si european, reiterand solicitarea de a tripla bugetul pentru programul educational Erasmus + si de a aloca sume suplimentare din Planul de relansare economica, conform news. ro.

Nicusor Dan si Dacia care a fost data spaga pentru o adresa de mail. Aduceam blugi din Turcia si

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei ales, este un personaj pitoresc si, uneori,plin de neprevazut. Recent, a fost invitatul lui Andi Moisescu, si a povestit despre lucruri din tineretea si studentia sa. Nicusor Dan dezvaluiri din studentie Noul primar al Bucurestiului nu si-a preluat inca mandatul, acuzand fostul detinator al acestei functii de multe probleme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )