Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tara din Europa unde esti amendat daca faci zgomot dupa 22:00. Legile sunt stricte

Playtech Playtech,
Tara din Europa unde esti amendat daca faci zgomot dupa 22:00. Legile sunt stricte

Elvetia este una dintre cele mai dezvoltate tari din lume. in acelasi timp, are preturi mari si legi ciudate. Una dintre ele: nu este recomandat sa faci dus dupa ora 22:00. Daca te speli si faci destul zgomot incat vecinii sa fie deranjati, legea este de partea lor. Elvetia, tara din Europa unde nu este . continuă pe Playtech

GABRIEL COMANESCU, GSP: Romania are cel mai bun platou continental pentru energie eoliana din Europa

Comanescu: Obiectivul nostru este sa construim si sa exploatam centrale electrice - sa avem o retea de centrale electrice flexibile, de 1. 000 MW Romania are cel mai bun platou continental la Marea Neagra pentru energie eoliana din Europa, a spus vineri Gabriel Comanescu, omul de afaceri constantean care controleaza compania Grup Servicii Petroliere GSP). Comanescu a mai spus, vineri, la Halanga, Mehedinti, unde a semnat cu Romgaz SNG) un proiect pilot de centrala pe gaze si parc fotovoltaic, ca prin GSP Power, cea mai noua divizie a companiei sale, are de gand sa se implice la construirea de noi capacitati de productie.

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Singurul loc din Romania unde femeile au interzis. Nu au voie sub nicio forma

In Romania exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai precis, locul respectiv este singurul loc de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Ce inseamna avatonul si care este acest loc. Singurul loc din Romania unde femeile sunt interzise Avatonul este chiar legea care opreste intrarea femeilor pe Sfantul Munte Athos .

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

COVID-19 i-a fost fatal. Unul dintre cei mai cruzi lideri din Europa, condamnat pentru crime de razboi, a murit

Mamcilo Krajisnik a murit astazi, la varsta de 75 de ani. Este un fost lider politic al sarbilor din Bosnia, condamnat pentru crimele de razboi de justitia internationala. COVID-19 i-a fost fatal fostului lider po.

Avertismentul transportatorilor: Romania are cei mai nemultumiti consumatori de produse de asigurari din Europa

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR), atrage atentia asupra numarului record de petitii primite de Autoritatea de Supraveghere FinanciaraASF) in legatura cu.

Rares Bogdan afirma ca stie judetul din Romania unde nu va castiga PNL

Rares Bogdan sustine ca, la alegerile locale, Moldova va fi castigata de PNL. Europarlamentarul a adaugat, totusi, ca singurul judet unde partidul va avea probleme va fi Vasluiul. Prim-vicepresedintele PNL are si o explicatie pentru acest fapt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3273 seconds )