Libnet.ro
UNICEF

06:30

Avertismentul transportatorilor: Romania are cei mai nemultumiti consumatori de produse de asigurari din Europa

B1 B1,
Avertismentul transportatorilor: Romania are cei mai nemultumiti consumatori de produse de asigurari din Europa

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR), atrage atentia asupra numarului record de petitii primite de Autoritatea de Supraveghere FinanciaraASF) in legatura cu. continuă pe B1

GABRIEL COMANESCU, GSP: Romania are cel mai bun platou continental pentru energie eoliana din Europa

Comanescu: Obiectivul nostru este sa construim si sa exploatam centrale electrice - sa avem o retea de centrale electrice flexibile, de 1. 000 MW Romania are cel mai bun platou continental la Marea Neagra pentru energie eoliana din Europa, a spus vineri Gabriel Comanescu, omul de afaceri constantean care controleaza compania Grup Servicii Petroliere GSP). Comanescu a mai spus, vineri, la Halanga, Mehedinti, unde a semnat cu Romgaz SNG) un proiect pilot de centrala pe gaze si parc fotovoltaic, ca prin GSP Power, cea mai noua divizie a companiei sale, are de gand sa se implice la construirea de noi capacitati de productie.

Topul averilor. Cine sunt cei mai bogati candidati la primariile din Capitala

Paradoxal, cei mai avuti candidati in Bucuresti sunt de stanga: Gabriela Firea, Dan Cristian Popescu, Robert Negoita, Marian Vanghelie si Gabriel Mutu conduc in topul averilor, dupa ce si-au construit cariera politica pe voturile electoratului mai putin instarit. Si dreapta are bogatii sai: Calin Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Clotilde Armand.

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a .

ORBAN: Romania are perspective de revenire economica foarte bune

Premierul Ludovic Orban sustine ca Romania are perspective de revenire economica foarte bune si nu a fost retrogradata de agentiile de rating in perioada crizei economice generate de coronavirus, datorita credibilitatii guvernului, conform Agerpres.

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc si un viitor posibil pretendent la scaunul papal, cardinalul filipinez Luis Antonio Tagle, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Cei mai bogati americani din lume. Forbes a publicat si lista filantropilor care ajuta saraci

Forbes, celebra publicatie financiara americana, a dat zilele acestea publicitatii noua lista a celor mai bogati americani. in comparatie cu anii trecuti sunt cateva modificari, dar nu sunt notabile. Forbes vine cu noua lista a miliardarilor lumii Forbes, pe 8 septembrie 2020, a lansat cea de-a 39-a lista anuala Forbes 400, clasamentul definitiv al celor .

Analiza Trump vs. Joe Biden. Cine are cele mai mari sanse sa iasa presedintele Americii?

In urma cu treizeci si unu de ani, Donald Trump si Joe Biden apareau la emisiunile televizate la nivel national. Amandoua erau difuzate la mai putin de o ora distanta. Analiza Trump vs. Joe Biden in acea noapte, 5 septembrie 1989, Biden il critica pe presedintele de atunci George H. Bush pentru ca este prea .

Lidia Buble, acasa la un cantaret celebru din Romania! E mult mai bogat ca Razvan Simion

In studioul de inregistrari se nasc cele mai trainice prietenii. Fie ca sunt intre doua femei sau doi barbati, ori intre o femeie si un barbat. Este si cazul Lidiei Buble si a lui Costi Ionita. Cei doi au fost surprinsi luand masa de pranz impreuna. Dar surpriza a fost la plecaresau la destinatie, caci, .

CEI MAI MULTI ELEVI AU REVENIT LA SCOALA La Buzau, cazurile de COVID-19 sunt in scadere

Transmiterea comunitara a virusului SARS-CoV-2 pare sa dea semne de incetinire in Buzau, judetul fiind plasat in statisticile Institutului National de Sanatate Publica pe un tren descendent. Concret, in ultimele doua saptamani in judet au fost inregistrate mai putine cazuri de imbolnavire, iar majoritatea cazurilor noi au provenit din focare, astfel ca situatiile au putut fi tinute sub control in acele spatii.

8 date statistice despre anul scolar care incepe azi. Cate scoli si gradinite sunt conectate la net, unde s-au inscris cei mai putini elevi si cati dascali revin unui elev

In anul 2019, populatia de varsta scolara a fost de 4,47 milioane de copii, reprezentand putin peste 23% din totalul populatiei rezidente a Romaniei, arata datele Institutului National de Statistica. in anul scolar 20192020 populatia scolara in invatamantul preuniversitar a fost de 2,98 milioane copii, putin peste jumatate fiind baieti. Mai mult de jumatate din populatia scolara s-a regasit in invatamantul primar si gimnazial 54,4%), iar peste o treime in invatamantul liceal 20,7%) si anteprescolar si cel prescolar 18,4%).

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )