Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai longeviv protest din Romania ia o pauza pe termen nedeterminat. Cand e nevoie, vom fi din nou in strada

Adevărul Adevărul,
Cel mai longeviv protest din Romania ia o pauza pe termen nedeterminat. Cand e nevoie, vom fi din nou in strada

Cel mai lung protest din Romania ia sfarsit in seara de vineri, 22 noiembrie, urmand a fi reluat cu prima ocazie impusa de situatia politica a tarii. Membrii grupului Rezistenta Constanta manifestau pasnic din seara de 31 ianuarie 2017, indiferent de vreme. continuă pe Adevărul

Tara noastra a alocat in 2017 cel mai mic procent din PIB, pentru protectia sociala

Tara noastra a alocat in 2017, pentru protectia sociala, doar 14% din Produsul Intern Brut in anul 2017, cel mai mic procent inregistrat de o tara membra UE, jumatate fata de media de 27,9% inregistrata la nivelul Uniunii, arata un studiu publivat azi de Eurostat.

Caru`cu vedete: Cum a ajuns sa arate Alexandru Arsinel dupa ce s-a pensionat?; Cleopatra Stratan si Edward Sanda, cel mai nou cuplu din showbiz

Premiera in Romania! Trupa Iris s-a reprofilat. Ofera rock acrobatic la Circul de Stat. Ce a fost asta?! Claudiu Keseru, gest uluitor in momentul in care Romania era condusa de Spania cu 4-0.

Cel mai controversat papa din istorie. Viata de desfrau a Pontifului care a abdicat ca sa se insoare

Un demon din iad deghizat in preot - asa era descris, in secolul al XI-lea, de catre cardinalul Petru Damiani, Papa Benedict al IX-lea, cel mai tanar papa din istorie si una dintre fetele bisericesti cu cea mai proasta reputatie.

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

Ce mai mare rafinarie din Romania va creste cu 20% productia de carburanti pentru avioanele militare

Cea mai mare rafinarie din Romania a anuntat ca va majora productia de Jet A1 - combustibilul destinat aviatiei civile si militare. in ultimii 12 ani, volumele realizate si livrate in Romania si in regiune s-au triplat, de la 95 mii tone in 2007, la 317 mii tone, anul trecut.

FOTO VIDEO Al doilea cel mai longeviv festival de muzica usoara din tara isi deschide portile la Focsani. Organizatorii anunta doua seri de exceptie

Aflat la cea de a 44-a editie, Festivalul de Muzica Usoara Romaneasca Florentin Delmar va debuta in aceasta seara la Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia, la ora 19. 00 si se va incheia joi seara, cu o gala a laureatilor.

SURPRIZA: Acesta este cel mai iNALT BLOC de locuinte din Romania! (FOTO)

In Romania se construieste tot mai mult si tot mai complex. Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania a fost construita la Cluj si are 31 de etaje si peste 180 de apartamente, anunta.

Mai bine nu te imbolnavesti in Romania: The Economist numeste sistemul sanitar din Romania drept cel mai prost din Uniunea Europeana

Reputata publicatie The Economist a publicat o ampla analiza asupra situatiei sistemului sanitar din Romania pe care il numeste drept cel mai prost din Uniunea Eurpeana si unul care se chinuie sa se.

Care este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Romania ocupa un loc surprinzator

Franta este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Asta denota o statistica efectuata de Indicele Calitatii Nationale prin care au fost analizati mai multi factori precum puterea economica,.

Abonamentul la dentist, cel mai nou beneficiu extrasalarial

Oferta de beneficii extrasalariale pe care companiile din Romania le pot oferi angajatilor se diversifica cu un abonament la dentist, care vine in completarea pachetului medical la marile clinici private. Abonamentul IziDoc, unic in Romania si cu un cost de pana la 29 de euro pe an, le permite angajatilor sa aleaga dintr-o retea de peste 200 de dentisti in prezent, si sa beneficieze de reducerile si gratuitatile oferite de acestia, se arata intr-un comunicat Remis redactiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )