Libnet.ro
UNICEF

16:30

Una dintre cele mai cunoscute manastiri din Romania si-a inchis portile din cauza COVID-19

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai cunoscute manastiri din Romania si-a inchis portile din cauza COVID-19

Cea mai mare ctitorie a lui Mircea cel Batran de pe malul Oltului, si-a inchis portile, pentru doua saptamani, dupa ce un calugar a fost diagnosticat cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Schimbare majora la bancomate. Se intampla la una dintre cele mai mari banci. Toti romanii trebuie sa stie

Una dintre cele mai mari banci din Romania a anuntat ca baga in revizie sistemul de bancomate. E un demers care va necesita circa 2,6 milioane de euro. CEC Bank a anuntat ca va inlocui.

Digi24: Unul din cele mai cunoscute mistere din lume se afla chiar in sediul CIA. De 30 de ani, nimeni nu a reusit sa-l descifreze

La sfarsitul anilor 1980, artistul Jim Sanborn a fost angajat sa creeze o sculptura care sa fie expusa la sediul CIA din Langley, Virginia. Stiind ca unii dintre cei mai buni agenti de informatii din lume o vor vedea in fiecare zi, Sanborn a introdus un cod secret in piesa botezata Kryptos.

Imagine rara cu Teo Trandafir din adolescenta! Cum arata vedeta Kanal D, la 16 ani

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezente din televiziunea din Romania. Dar nu multi dintre fanii prezentatoarei de la Kanal D stiu cum arata vedeta in anii adolescentei. De mai bine de un deceniu, vedeta este si in postura de mamica, dupa ce a cunoscut-o pe fetita ei, Maia. Imagine rara cu Teo .

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma sa

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19.

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

Presa internationala: Romania a devenit unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Europa. Infectia se raspandeste in ritm accelerat

Romania a intrat in atentia presei internationale din cauza numarului tot mai mare de noi infectari cu coronavirus. Jurnalistii italieni de la Il Fatto Quotidiano sustin ca tara noastra a devenit unul dintre.

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia de coronavirus

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19. Grupul Unmasking America! avea peste 9000 de membri, iar continutul postat prezenta informatii eronate legate de coronavirus.

Top 50 cele mai inovatoare companii din lume

Companiile din domeniul tehnologiei, Apple, Alphabet Google) si Amazon ocupa primele trei pozitii in clasamentul celor mai inovatoare 50 de companii din lume in 2020, potrivit studiului realizat de o companie de consultanta.

Adevarul despre oamenii cu ochi albastri. Prezinta risc pentru cea mai netratata boala din Romania!

Europenii cu ochi de culoare deschisa - albastri, verzi sau gri - prezinta un risc mai mare de a deveni dependenti de alcool in comparatie cu persoanele cu ochi de culori inchise negri sau caprui) - studiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )