Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tara noastra, cei mai putini angajati care lucreaza de acasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra, cei mai putini angajati care lucreaza de acasa

Tara noastra avea in 2017 cel mai scazut procent de angajati din Uniunea Europeana UE) cu varsta cuprinsa intre 15 si 74 de ani, care in mod obisnuit lucreaza de acasa, arata datele unui studiu dedicat pietei fortei de munca din UE, publicat astazi de Oficiul European de Statistica-Eurostat si citat de Agrepres. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata piata muncii din Romania: Suntem tara cu cei mai putini angajati care lucreaza de acasa

Piata fortei de munca din Romania arata ingrijorator dupa datele Eurostat: anul trecut aveam cel mai scazut procent de angajati care lucreaza de acasa, iar ponderea persoanelor inactive este peste media Uniunii Europene, arata datele unui studiu dedicat pietei fortei de munca din UE, publicat astazi de Oficiul European de Statistica-Eurostat.

Ministrul Turismului vrea sa atraga in Romania turisti din Emiratele Arabe: urmeaza intalniri cu cei mai marituroperatori din zona

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat la Targul International de Turism Arabian Travel Market, desfasurat in perioada 22 25 aprilie, in Dubai. Cu ocazia vizitei, ministrul Turismului a avut mai multe intalniri bilaterale importante pentru dezvoltarea turismului de incoming pentru tara noastra.

SUA: Unul dintre cei mai cautati criminali in serie, prins dupa 40 de ani

Unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, Joseph James DeAngelo, un fost politist, a fost arestat miercuri noaptea, dupa ce a fost cautat timp de 40 de ani. Joseph James DeAngelo, in anii 70 si.

Romanii care lucreaza in strainatate au stabilit un record cu banii trimisi in tara in 2017: Este cea mai mare suma din ultimii zece ani

Romanii plecati sa lucreze in strainatate au trimis in 201, in tara, aproximativ cinci miliarde de dolari, o suma record pentru ultimul deceniu, potrivit sarelor publicate de Banca Mondiala, informeaza.

Medic: Tara e confiscata de toape si infractori. Cei mai harnici romani au plecat, au mai ramas niste tineri entuziasti, care tin sandramaua sa nu ne cada in cap

Renumitul medic nutritionist Simona Tivadar a sustinut ca asista la disparitia poporului roman, in sensul in care cei harnici, seriosi si buni au emigrat si au ramas doar ciurucurile, dinozaurii si niste ti.

Monitorul Oficial a publicat cotizatiile membrilor de partid: Cine este politicianul care a donat cei mai multi bani

Monitorul Oficial a publicat recent cotizatiile membrilor de partid, astfel fiind scoase la iveala numele politicienilor care au donat cele mai consistente sume. in varful clasamentului se afla consilierul.

Mesajul unuia dintre cei mai de temut masoni: Va fi o noua ordine mondiala!

Henry Kissinger, omul care a influentat istoria de dupa razboi mai mult decat oricine altcineva, a dat un interviu in Der Spiegel, in care sublinia ca este nevoie urgenta de o noua ordine mondiala, dar ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )