Libnet.ro
UNICEF

14:30

SUA: Unul dintre cei mai cautati criminali in serie, prins dupa 40 de ani

B1 B1,
SUA: Unul dintre cei mai cautati criminali in serie, prins dupa 40 de ani

Unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, Joseph James DeAngelo, un fost politist, a fost arestat miercuri noaptea, dupa ce a fost cautat timp de 40 de ani. Joseph James DeAngelo, in anii 70 si. continuă pe B1

Unul dintre cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa

Unul din cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa, dupa ce medicii i-au pus acelasi diagnostic cu al Mirabelei Dauer. Cantaretul a dezvaluit, in.

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

Cine sunt cei mai cautati lucratori pe OLX si de ce si schimba romnii locul de munca

Peste 70% dintre candidatii de pe OLX si-ar schimba locul de munca in urmatoarele 12 luni, iar cei mai multi dintre ei 87. 42%) sunt deschisi sa-si schimbe domeniul de activitate, potrivit unui chestionar realizat de OLX in luna martie, pe un esantion de 1. 400 de vizitatori din sectiunea Locuri de Munca. Unul dintre principalele motive pentru care respondentii si-ar schimba locul de munca este conturat de nevoia unui salariu mai mare 66. 96%), arata un studiu realizat de platforma de anunturi.

Un criminal a fost prins dupa 40 de ani de fuga

Joseph James DeAngelo, un fost politist si unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, a fost arestat miercuri noaptea, dupa 40 de ani de cautari. DeAgelo a reusit intr-un mod incredibil sa.

Dr. Max va deveni oficial unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania

Lantul international de farmacii Dr. Max a primit aprobarea Consiliului Concurentei pentru achizitia AD Pharma Group, prin intermediul GLEBI HOLDINGS PLC. In urma deciziei Consiliului Concurentei, Dr. Max va deveni actionar majoritar.

Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine vinde tot

Rohatyn Group a pus pe masa in jur de 20 mil. euro pentru lantul de pet-shop-uri Animax construit in peste 15 ani de antreprenorul Cristian Ludovic Pop. Antreprenorul Cristian Ludovic Pop a vandut retailerul.

Cei mai bine platiti fotbalisti ajung la turneul final

Patru dintre primii cinci jucatorii cu cele mai mari venituri in ultimul sezon vor fi prezenti la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia. in schimb, niciunul dintre cei mai bine platiti cinci antrenori ai planetei nu va ajunge la Mos-cova in calitate oficiala.

Caru' cu vedete: Un cor gospel si un tanar violoncelist talentat vor canta la nunta printului Harry; Macaulay Culkin explica de ce nu mai vrea sa revada filmele Singur Acasa; Dwayne Johnson, tata pentru a treia oara

Kate Middleton a dat nastere celui de-al treilea copil Ducesa de Cambridge a nascut, luni, la spitalul St Mary din Londra, un baiat, acesta fiind cel de-al treilea copil al ei si al printului William. Palatul Kensington a. Cum arata fiica lui chef Sorin Bontea. Miruna are 15 ani si este pasionata de gatit Sorin Bontea este considerat unul dintre cei mai duri si critici chefi, insa mai putini stiu despre juratul de la Chefi la cutite ca.

Testul de limba romana pe care cei mai multi adulti il pica! Care e cel mai lung cuvant care, citit invers, e la fel?

Dincolo de gramatica despre care se spune ca este una dintre cele mai complicate, limba romana este si amuzanta! Iata un test pe care elevii de clasa a II-a il rezolva cu usurinta, in timp ce multi.

STUDIU Cei mai multi bani ai romanilor se duc pe mancare si pe locuinta

In fiecare luna, cei mai multi bani ai romanilor se duc pe mancare 753 lei) si pe cheltuielile legate de locuinta 680 lei), categorii care fac parte din cheltuielile lunare ale tuturor romanilor, arata un studiu realizat sub umbrela Bold by Lowe Group, alaturi de compania de research iSense Solutions.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )