Libnet.ro
UNICEF

21:15

Taramul dintre ape. Locul din Romania care a impresionat jurnalistii straini

Antena3 Antena3,
Taramul dintre ape. Locul din Romania care a impresionat jurnalistii straini

Jurnalistii unora dintre cele mai mari trusturi de presa din Europa au ramas impresionati de Delta Dunarii. Un grup de jurnalisti de la prestigioase publicatii si televiziuni din Europa a venit in Romania. continuă pe Antena3

Locul din Romania in care barbatii au cate patru neveste: Daca are parul blond e mai...

Comunitatile de turci, lipoveni, aromani au transformat Dobrogea intr-un adevarat conglomerat socio-cultural unic pentru tara noastra. O comunitate cu adevarat neobisnuita salasluieste in cartierul.

Airbus, pe picior de plecare din Romania. Care este motivul indoielii companiei

Airbus Helicopters ia in calcul incetarea activitatilor de productie in Romania daca nu primeste o oferta clara pentru intensificarea productiei in uzina de la Ghimbav din partea Guvernului. Oficialii.

Orasul din Romania care ii impresioneaza pe americani.Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista

O americanca a fost extrem de impresionata de orasul Sighisoara pe care l-a laudat in textele scrise pe blogul ei. Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista. Biserici vechi, un.

Vedeta din Romania care a ajuns de urgenta la spital: A fost pusa urgent pe perfuzii... (FOTO)

Loredana Chivu trece prin clipe grele. Blonda a ajuns de urgenta la spital si si-a anuntat fanii ca nu se simte bine postand pe internet un filmulet in care apare cu perfuzia in mana. in ultima.

Bomba mondena a explodat: Andreea Esca, iubita uneia dintre cele mai cunoscute vedete din Romania!

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Esca, insa putini sunt cei care stiu ca celebra prezentatoare tv a avut o relatie din fiul unui actor celebru din Romania. Vedeta nu s-a ferit sa vorbeasca despre marea ei .

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

IKEA incepe angajarile pentru magazinul din Pallady, al doilea din Romania

Retailerul suedez IKEA demareaza marti, 5 iunie, angajarile pentru magazinul din Pallady al doilea din Romania), care se va deschide la finalul verii. 350 de locuri de munca sunt disponibile, iar salariul de pornire este de 2. 615 lei, brut. Cas.

Ele sunt vedetele din Romania dependente de sport

Cand esti persoana publica, fiecare cuta sau rotunjime si fiecare gram de grasime in plus este intens comentat. De aceea, vedetele noastre acorda o mare graija felului cum arata si isi gasesc mereu timp pentru a face sport.

Asta ne lipsea! Orasul din Romania unde exista abonament pentru toaleta publica

Daca ajungeti in Ramnicu Valcea si aveti nevoie sa mergeti la o toaleta publica, asigurati-va ca aveti bancnote de 1 leu. Si asta pentru ca toate au usi automate, care se deschid doar daca platiti.

Schimbare majora privind alocatiile copiilor din Romania

Alocatiile copiilor ar putea sa nu mai fie oferite in bani. Este ceea ce isi doreste deputatul PSD Silviu Macovei, care a initiatun proiect legislativ care prevede ca alocatiile copiilor sa fie date in bo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )