Libnet.ro
UNICEF

16:15

Targul de carte de la Londra, anulat din cauza raspandirii Covid-19

Adevărul Adevărul,
Targul de carte de la Londra, anulat din cauza raspandirii Covid-19

Editia de anul acesta a Targului de carte de la Londra, programata pentru 10-12 martie, a fost anulata din cauza raspandirii Covid-19, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

MotoGP: Marele Premiu al Thailandei, anulat din cauza coronavirusului

Marele Premiu al Thailandei la motociclism viteza, prevazut pe 22 martie, a fost amanat din cauza ep.

CORONAVIRUS |Targul de carte de la Londra a fost anulat

Targul de carte de la Londra a fost anulat din cauza coronavirusului. Evenimentul urma sa se desfasoare in perioada 10-12 martie la Olympia London, insa organizatorii au hotorat sa il anuleze ca urmare a .

MotoGP: Marele Premiu al Qatarului, prima etapa din noul sezon, anulat din cauza coronavirusului

Marele Premiu al Qatarului, prima etapa a Campionatului Mondial de MotoGP, programata in nocturna, duminica viitoare, pe circuitul Losail, a fost anulata din cauza restrictiilor de circulatie impuse persoanelor provenite din Italia, in urma epidemiei de infectii cu Covid-19, informeaza Reuters.

Livre Paris, salonul cartii de la Paris, care trebuia sa aiba loc in martie, a fost anulat din cauza coranavirusului

Livre Paris de la Paris, cel mai mare eveniment literar francez, care urma sa aiba loc intre 20 si 23 martie si la care India era tara invitata de onoare, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit BFM TV.

CORONAVIRUS |Compania Nike si-a inchis sediul european din cauza virusului

Compania Nike si-a inchis sediul european din cauza raspandirii coronavirusului. Producatorul american de echipament sportiv a luat decizia de a inchide temporar sediul din Hilversum Olanda) pentru.

Turneul International Champions Cup 2020, amanat din cauza coronavirusului

Turneul International Champions Cup programat sa aiba loc in Asia in vara anului 2020 a fost anulat din cauza virusului COVID-19, scrie BBC News. Aceasta competitie cu meciuri amicale are loc in fiecare vara, in pauza dintre sezoane.

CORONAVIRUS |Germania: Targul de carte din Liepzig a fost ANULAT

Targul International de carte din Leipzig, Leipziger Buchmesse, al doilea eveniment de acest gen ca marime din Germania, a fost anulat din cauza coronavirusului. Anularea evenimentului a fost anuntata pe pagina.

Google da acces gratuit la cateva aplicatii pentru a ajuta angajatii si studentii izolati la domiciliu din cauza coronavirusului

Google propune cateva instrumente de lucru pentru cei izolati la domiciliu din cauza COVID19, in special angajati, antreprenori sau elevi si studenti, care sa-i ajute sa colaboreze si sa munceasca de acasa pentru care va oferi acces gratuit, incepand cu aceasta saptamana.

Facebook si-a anulat un eveniment important din cauza epidemiei

Facebook a anuntat joi ca isi va anula conferinta anuala destinata dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retragandu-se de la o conferinta de gaming programata pentru luna viitoare, din cauza ingrijorarii provocate de epidemia de coronavirus.

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )