Libnet.ro
UNICEF

11:15

CORONAVIRUS |Targul de carte de la Londra a fost anulat

B1 B1,
CORONAVIRUS |Targul de carte de la Londra a fost anulat

Targul de carte de la Londra a fost anulat din cauza coronavirusului. Evenimentul urma sa se desfasoare in perioada 10-12 martie la Olympia London, insa organizatorii au hotorat sa il anuleze ca urmare a . continuă pe B1

Livre Paris, salonul cartii de la Paris, care trebuia sa aiba loc in martie, a fost anulat din cauza coranavirusului

Livre Paris de la Paris, cel mai mare eveniment literar francez, care urma sa aiba loc intre 20 si 23 martie si la care India era tara invitata de onoare, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit BFM TV.

Targul de carte de la Londra, anulat din cauza raspandirii Covid-19

Editia de anul acesta a Targului de carte de la Londra, programata pentru 10-12 martie, a fost anulata din cauza raspandirii Covid-19, informeaza BBC.

MotoGP: Marele Premiu al Thailandei, anulat din cauza coronavirusului

Marele Premiu al Thailandei la motociclism viteza, prevazut pe 22 martie, a fost amanat din cauza ep.

MotoGP: Marele Premiu al Qatarului, prima etapa din noul sezon, anulat din cauza coronavirusului

Marele Premiu al Qatarului, prima etapa a Campionatului Mondial de MotoGP, programata in nocturna, duminica viitoare, pe circuitul Losail, a fost anulata din cauza restrictiilor de circulatie impuse persoanelor provenite din Italia, in urma epidemiei de infectii cu Covid-19, informeaza Reuters.

Turneul International Champions Cup 2020, amanat din cauza coronavirusului

Turneul International Champions Cup programat sa aiba loc in Asia in vara anului 2020 a fost anulat din cauza virusului COVID-19, scrie BBC News. Aceasta competitie cu meciuri amicale are loc in fiecare vara, in pauza dintre sezoane.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Caampionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Campionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

Cupa Italiei: Partida Napoli vs Inter, amanata din cauza coronavirusului

Meciul Napoli vs Inter, programat joi, in returul semifinalelor Cupei Italiei, a fost amanat din cauza coronavirusului. Decizia a fost luata de prefectura orasului Napoli.

Cursurile de la UMF Cluj, suspendate din cauza CORONAVIRUSULUI: Studentii vor invata prin platforme online

Cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj Iuliu Hatieganu au fost suspendate din cauza coronavirusului. Conducerea UMF Cluj anunta ca, in urmatoarele doua saptamani, studentii vor inv.

CORONAVIRUS |Germania: Targul de carte din Liepzig a fost ANULAT

Targul International de carte din Leipzig, Leipziger Buchmesse, al doilea eveniment de acest gen ca marime din Germania, a fost anulat din cauza coronavirusului. Anularea evenimentului a fost anuntata pe pagina.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )