Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tariceanu (ALDE): Nu cred ca Tudorel Toader nu a facut treaba, poate nu a facut destul dupa unii. intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

B1 B1,
Tariceanu (ALDE): Nu cred ca Tudorel Toader nu a facut treaba, poate nu a facut destul dupa unii. intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, marti seara, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei, precizand ca intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube. continuă pe B1

Tariceanu: Nu cred ca Toader nu a facut treaba. Nu a facut destul, poate, dupa unii

Calin Popescu Tariceanu spune ca Tudorel Toader si-a facut treaba la Ministerul Justitiei si doar unii cred ca nu a facut destul. Liderul ALDE a precizat ca nu a discutat, la intalnirea miercuri in Parlament, cu Liviu Dragnea despre posibila remaniere a lui Toader.

Tariceanu ii ia apararea lui Tudorel Toader in disputa cu Dragnea: Daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei si a tinut sa spuna ca intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi.

Tariceanu: Tudorel Toader a impins in fata reforma Justitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca ministrul Tudorel Toader a luat decizii importante, care au contribuit la curatarea Justitiei, precizand ca nu doreste ca la motiunea simpla.

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

Rares Bogdan: Tudorel Toader e un INFRACTOR cu staif, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic BOLSEVIC din Parlament

Tudorel Toader e un infractor cu staif, Calin Popescu Tariceanu este un infractori de tip pedigre, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic bolsevic din Parlament, a declarat Rares Bogdan, la o intalnire cu.

Mutare de ultima ora a PSD: motiunea impotriva lui Tudorel Toader, dezbatuta si votata miercuri in Senat / Tariceanu, la discutii cu Dragnea

PSD vrea ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader sa fie dezbatuta si votata miercuri in Senat. Motivul: un vot de blam pentru ministrul Justitiei in aceeasi zi in care, in CEX, social-democratii ar urma sa-i retraga acestuia sprijinul politic, fortandu-i astfel mana Vioricai Dancila sa-l remanieze. Informatia apare in contextul in care senatorii au amanat in urma cu o zi dezbaterea motiunii si se pregateau de vacanta de Paste, urmatoarea sedinta de plen fiind programata abia pe 6 mai. Dragnea il vrea plecat pe Toader si pune presiune pe Dancila/ Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Toader la ministerul Justitiei.

Alina Gorghiu (PNL),dupa a treia amanare in cazul lui Tudorel Toader: Santaj asupra ministrului Justitiei

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, dupa amanarea dezbaterii motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca PSD-ALDE il santeajeaza pe Tudorel Toader ca sa publcie ordonantele pe Justitie. Aceasta.

Procuroarea care a facut controlul dispus de Tudorel Toader la DNA si a fost acuzata ca a favorizat-o pe Kovesi a castigat batalia cu Inspectia Judiciara

Procurorul Elena Radescu, cea care in 2017 a condus echipa care a facut controlul la DNA cerut de ministrul Tudorel Toader si a fost acuzata ca a favorizat-o pe Laura Codruta Kovesi, a castigat definitiv in instanta procesul cu Inspectia Judiciara. Aceasta institutie declansase cercetarea sa disciplinara, iar procuroarea a contestat in instanta actiunea.

TUDOREL TOADER: Si de ar fi demisie tot trebuie decretul presedintelui de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Parlament, ca maine va fi ministru si ca va tine cont de ceea ce scrie in Monitorul Oficial, iar raspunzand intrebarilor jurnalistilor a spus ca si de ar fi demisie tot trebuie decretul presedintelui de revocare.

UPDATE Conducerea PSD se reuneste miercuri pentru a transa situatia lui Tudorel Toader si remanierea guvernamentala

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, miercuri la Parlament, iar principala tema va fi remanierea guvernamentala, care l-ar viza si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader, care a fost amanata pentru a treia oara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )