Libnet.ro
UNICEF

08:30

Procuroarea care a facut controlul dispus de Tudorel Toader la DNA si a fost acuzata ca a favorizat-o pe Kovesi a castigat batalia cu Inspectia Judiciara

Hotnews Hotnews,
 Procuroarea care a facut controlul dispus de Tudorel Toader la DNA si a fost acuzata ca a favorizat-o pe Kovesi a castigat batalia cu Inspectia Judiciara

Procurorul Elena Radescu, cea care in 2017 a condus echipa care a facut controlul la DNA cerut de ministrul Tudorel Toader si a fost acuzata ca a favorizat-o pe Laura Codruta Kovesi, a castigat definitiv in instanta procesul cu Inspectia Judiciara. Aceasta institutie declansase cercetarea sa disciplinara, iar procuroarea a contestat in instanta actiunea. continuă pe Hotnews

Tariceanu (ALDE): Nu cred ca Tudorel Toader nu a facut treaba, poate nu a facut destul dupa unii. intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, marti seara, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei, precizand ca intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube.

Tudorel Toader a decis. Cine este propunerea pentru conducerea sectiei judiciare penale din cadrul DNA

Procurorul Madalina Scarlat a fost propusa, luni, de catre ministrul Tudorel Toader an functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din Directia Nationala Anticoruptie. Scarlat a fost delegata de.

Tariceanu ii ia apararea lui Tudorel Toader in disputa cu Dragnea: Daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei si a tinut sa spuna ca intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi.

Mutare de ultima ora a PSD: motiunea impotriva lui Tudorel Toader, dezbatuta si votata miercuri in Senat / Tariceanu, la discutii cu Dragnea

PSD vrea ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader sa fie dezbatuta si votata miercuri in Senat. Motivul: un vot de blam pentru ministrul Justitiei in aceeasi zi in care, in CEX, social-democratii ar urma sa-i retraga acestuia sprijinul politic, fortandu-i astfel mana Vioricai Dancila sa-l remanieze. Informatia apare in contextul in care senatorii au amanat in urma cu o zi dezbaterea motiunii si se pregateau de vacanta de Paste, urmatoarea sedinta de plen fiind programata abia pe 6 mai. Dragnea il vrea plecat pe Toader si pune presiune pe Dancila/ Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Toader la ministerul Justitiei.

PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Dupa ce judecatorii de la inalta Curte au decis amanarea sentintei in dosarul angajarilor fictive cu aproape trei saptamani, social-democratii isi reconsidera pozitia si au anulat remanierea lui Tudorel Toader dar si sedinta Comitetului Executiv. Amanarea are loc in contextul in care senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Surse social-democrate au declarat pentru Hotews. ro ca Liviu Dragnea ar fi dat semnale in interiorul partidului ca se suspenda toate actiunile.

UPDATE Conducerea PSD se reuneste miercuri pentru a transa situatia lui Tudorel Toader si remanierea guvernamentala

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, miercuri la Parlament, iar principala tema va fi remanierea guvernamentala, care l-ar viza si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader, care a fost amanata pentru a treia oara.

TUDOREL TOADER, INTREBAT DESPRE MOTIUNEA IMPOTRIVA SA: Nu ma cuprind emotiile, pentru ca realmente n-am de ce

Ministrul Justitei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost preocupat sa recepteze semnale privind modul in care vor vota reprezentantii PSD la motiunea impotriva sa care urmeaza sa fie dezbatuta in Senat si ca nu a discutat despre motiune nici cu presedintele Senatului, nici cu premierul.

TUDOREL TOADER: Si de ar fi demisie tot trebuie decretul presedintelui de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Parlament, ca maine va fi ministru si ca va tine cont de ceea ce scrie in Monitorul Oficial, iar raspunzand intrebarilor jurnalistilor a spus ca si de ar fi demisie tot trebuie decretul presedintelui de revocare.

Tariceanu: Tudorel Toader a impins in fata reforma Justitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca ministrul Tudorel Toader a luat decizii importante, care au contribuit la curatarea Justitiei, precizand ca nu doreste ca la motiunea simpla.

Tudorel Toader s-a dus la Liviu Dragnea. Se decide soarta ministrului Justitiei

Dupa disputa cu Florin Iordache, Tudorel Toader a ajuns direct in biroul lui Liviu Dragnea. Discutia dintre cei doi are loc cu doar o zi inaintea posibilei votari a motiunii simple prin care Opozitia cere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )