Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tariceanu: ALDE nu se va implica n campania pentru referendum: Simpatizantii sa voteze conform propriei constiinte

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: ALDE nu se va implica n campania pentru referendum: Simpatizantii sa voteze conform propriei constiinte

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendum si i-a sfatuit pe simpatizantii partidului sa voteze conform propriei constiinte. continuă pe Hotnews

ALDE nu se va implica in campania pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul privind redefinirea familiei, precizand ca le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte.

Tariceanu, progresist peste noapte: ALDE nu se va implica in campania pentru referendum. Sa respectam libertatea fiecaruia sa-si organizeze viata intima

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Tariceanu le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte. Dupa referendum, ALDE va promova o lege a parteneriatului civil. Liderul ALDE, partid care a votat pentru familia traditionala in Parlament, s-a schimbat dupa vizita de ieri la Bruxelles.

Episcopul Slatinei si Romanatilor, in campania pro-referendum pentru redefinirea familiei: Vreti, deci, sa evitam, pe viitor, mania Domnului?

Biserica a inceput propaganda pro-referendum, pe site-ul Episcopiei Slatinei si Romanatilor aparand indemnul episcopului catre enoriasi.

BOR nu vede nimic in neregula cu PROPAGANDA pentru referendum din biserica din Campina: Aceasta intalnire nu are absolut nimic ilegal in ea, nu este o forma de blasfemie

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a oferit un prim punct de vedere dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi au stat la aceeasi masa pentru a.

Lider ALDE, mesaj dur pentru Dragnea: Fara noi, aceasta coalitie nu ar fi fost posibila

Deputatul ALDE Varujan Vosganian reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a dat de inteles ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, propus de ALDE, pe un post care, de drept, ar fi al PSD, ar putea fi schimbat din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )