Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu anunta un acord cu PNL pentru votarea Guvernului Orban

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu anunta un acord cu PNL pentru votarea Guvernului Orban

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat marti ca a ajuns la un acord cu PNL pentru a vota in favoarea Guvernului Orban, fiind acceptate toate cele 12 conditii formulate de ALDE, printre care si infiintarea unui fond de investitii. continuă pe Hotnews

Negocieri pentru formarea Guvernului Orban. Contre intre ALDE si PMP

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, marti, dupa cea de-a doua runda de negocieri.

Negecieri cruciale pentru formarea Guvernului Orban

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opoziti.

Barna ridica miza pentru sustinerea guvernului PNL: adoptarea pana maine a legilor cerute de USR Iesirea din criza nu este mandatul USR

USR cere punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a legii de abrogare a recursului compensatoriu si a celei privind alegerea primarilor si sefilor de consilii judetene in doua tururi. Daca nu se va realiza, inseamna ca nu avem majoritate, inseamna ca nu avem ce sa votam, a declarat Dan Barna. Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine introducerea pe ordinea de zi a proiectelor cerute de USR.

Sedinta-maraton la sediul PNL: Presedintele Klaus Iohannis si liberalii, in discutii intense, sambata, pentru alcatuirea Guvernului Orban (VIDEO)

O sedinta-maraton are loc la sediul PNL din Capitala, in conditiile in care premierul desemnat Ludovic Orban mai are doar cateva zile la dispozitie sa se prezinte in plenul Parlamentului, pentru votul de.

SONDAJ Ce sanse dati guvernului Orban sa fie investit?

Liderul PNL Ludovic Orban a intrat pe ultima suta de metri in negocierile prin care incearca sa-si asigure sprijinul parlamentar pentru un nou guvern, in plina campanie pentru prezidentiale in care fiecare dintre candidati are alte interese. Sondaj HotNews. ro: Ce sanse dati guvernului Orban sa fie investit?.

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

inaintea negocierilor Barna-Orban, Andrei Caramitru spune ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul Dancila PSD. Cel putin pe partea de justitie

Inaintea negocierilor dintre Dan Barna si Ludovic Orban, fostul consilier al liderului USR a scris pe Facebook ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul DancilaPSD. Cel putin pe partea de justitie.

Probleme la negocierile pentru Guvernul Orban. Tariceanu anunta sustinerea PNL. PMP, rezervat cu sustinerea liberalilor

Premierul desemnat, Ludovic Orban, are, marti, discutii cu majoritatea partidelor parlamentare, in vederea conturarii unei majoritati care sa sustina Guvernul. Orban se va intalni cu legatiile ALDE, PMP, UDMR si USR, iar miercuri cu Pro Romania.

Dan Barna: Adoptarea pana marti a legilor cerute de USR, in schimbul sustinerii Guvernului Orban

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, dupa intrevederea cu premierul desemnat Ludovic Orban ca a cerut punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a.

Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceputmarti a doua runda de negocieri cu partidele parlamentare, dupa ce prima saptamana de discutii a liberalilor cu Opozitia a fost mai mult un esec, asta pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )