Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta-maraton la sediul PNL: Presedintele Klaus Iohannis si liberalii, in discutii intense, sambata, pentru alcatuirea Guvernului Orban (VIDEO)

B1 B1,
Sedinta-maraton la sediul PNL: Presedintele Klaus Iohannis si liberalii, in discutii intense, sambata, pentru alcatuirea Guvernului Orban (VIDEO)

O sedinta-maraton are loc la sediul PNL din Capitala, in conditiile in care premierul desemnat Ludovic Orban mai are doar cateva zile la dispozitie sa se prezinte in plenul Parlamentului, pentru votul de. continuă pe B1

POZA ZILEI. Catalin Morosanu s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis: Sa aratam din nou ca suntem o forta

Poza zilei vine de la PNL Iasi. Consilierul judetean Catalin Morosanu a publicat o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis si a marturisit ca este convins, precum era si in urma cu cinci ani, ca actualul.

Viorica Dancila planuia sa-l demita pe presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la TVR 1, ca ar fi vrut sa il suspende pe Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Viitorul buget al UE ar trebui sa fie unul corespunzator

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca viitorul buget multianual al Uniunii Europene ar trebui sa fie unul corespunzator, informeaza Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa aducem impreuna normalitatea in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, dupa trei ani marcati de criza statului de drept in care PSD a aruncat Romania, dupa o guvernare care a esuat in toate domeniile esentiale, a venit momentul ca normalitatea sa revina in tara noastra.

P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD, iar marea schimbare in Romania se va produce doar atunci cand romanii voteaza PNL. Noi vom pune un guvern care va lucra pentru romani, nu impotriva lor, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: PSD a promis ca va curge numai lapte si miere. Suntem in razboi cu PSD pentru ca au atacat Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la intalnirea cu membrii si simpatizantii PNL Vrancea, ca liberalii se afla in razboi cu PSD si ca isi propun sa ii invinga pe acestia in urmatoarele.

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European: Seful statului va pleda pentru un BREXIT ordonat

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Printre subiectele aflatepe agenda de discutii a reuniuniise numara si Brexit-ul. Seful.

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles. Presedintele s-a incurcat in presedintiile Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a confundat, intr-un discurs sustinut in fata jurnalistilor la Bruxelles, Presedintia finlandeza a Consiliului UE cu cea a Frantei. Gafa consta in faptul ca Iohannis a spus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2678 seconds )