Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tariceanu anunta ca ALDE va sustine Guvernul propus de Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu anunta ca ALDE va sustine Guvernul propus de Orban

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, dupa discutiile cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca formatiunea va sustine Guvernul propus de acesta, care trebuie sa fie monocolor. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu anunta ca ALDE va sustine Guvernul propus de Orban, monocolor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, dupa discutiile cu premierul desemnat,.

Calin Popescu Tariceanu anunta ca ALDE sustine Guvernul Orban: Am cazut de acord asupra tuturor celor 12 conditii

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, dupa discutiile cu Ludovic Orban, ca formatiunea pe care o conduce va vota guvernul PNL. Pot sa va spun ca am cazut de acord asupra tuturor.

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii si conditii pe care ALDE le-a formulat

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti, dupa cea de a doua runda de negocieri cu premierul desemnat, ca va merge in Biroul Politic Executiv al partidului unde va sustine sa se dea votul.

Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii si cerinte pe care ALDE le-a formulat

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti, dupa cea de-a doua runda de negocieri cu premierul desemnat, ca va merge in Biroul Politic Executiv al partidului unde va sustine sa se dea votul.

Tariceanu anunta un acord cu PNL pentru votarea Guvernului Orban

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat marti ca a ajuns la un acord cu PNL pentru a vota in favoarea Guvernului Orban, fiind acceptate toate cele 12 conditii formulate de ALDE, printre care si infiintarea unui fond de investitii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )