Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tariceanu ii cere lui Orban sa retraga ordonanta privind alegerile anticipate: Este o palma data democratiei

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu ii cere lui Orban sa retraga ordonanta privind alegerile anticipate: Este o palma data democratiei

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu ii cere premierului Ludovic Orban sa retraga ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, precizand ca actul normativ este o palma data democratiei, pentru ca permite turismul electoral si fraudarea scrutinului. continuă pe Hotnews

Ordonanta privind alegerile anticipate va fi publicata in Monitorul Oficial cand va decide premierul- Ionel Danca

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat joi ca ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, una dintre cele 25 de OUG-uri aprobate saptamana trecuta, va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial cand va decide premierul Ludovic Orban.

Ordonanta privind alegerile anticipate nu se stie cand va fi trimisa la Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, adoptata de Guvernul Orban acum o sa.

TARICEANU, DESPRE OUG PRIVIND ALEGERILE ANTICIPATE: Ordonanta Guvernului Orban rescrie capitole importante din legile electorale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei.

Tariceanu, despre OUG privind alegerile anticipate: O palma data democratiei

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei. As fi spus ca este un adevarat atentat la democratie daca ea nu ar avea si prevederi pozitive, a scris Tariceanu pe Facebook.

Kelemen Hunor: Voi cere sesizarea CCR daca ordonanta de urgenta care schimba legislatia electorala ajunge in Monitorul Oficial

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat ca modificarile pe care PNL vrea sa le aduce la legea electorala, dupa ce a inceput procedura de dizolvare a Parlamentului, sunt inacceptabile. Hunor a mai spus ca se va adresa Avocatului Poporului si va sesiza CCR daca ordonanta care schimba sistemul electoral apare in Monitorul Oficial.

Cum se vede Ordonanta privind spitalele private prin ochii lui Vlad Mixich: in majoritatea tarilor europene spitalele private nu pot accesa fondurile publice dedicate serviciilor medicale de urgenta

Pacientii care sufera de boli cronice - cancer, boli cardiovasculare, diabet, boli neurologice - si cei care reprezinta urgente medicale ar urma sa poata fi tratati gratuit si la spitale private, nu doar la cele de stat, prevede Ordonanta de Urgenta care modifica Legea 952006 privind reforma in domeniul sanatatii, publicata aseara in Monitorul Oficial. Vor putea masurile prevazute in aceasta Ordonanta sa functioneze fara coplata? Cate tari europene au lasat urgentele medicale pe mana privatilor? Citeste in articol cum se vad noile reglementari prin ochii lui Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Ordonanta privind decontarea navetei elevilor a fost corectata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind decontarea transportului elevilor, publicata marti cu o eroare in Monitorul Oficial, a fost fost corectata. Astfel, miercuri seara, a fost publicata in Monitorul Oficial o rectificare prin care se precizeaza ca in loc de emise de operatorii de transport rutier se va citi: emise de operatorii de transport.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )