Libnet.ro
UNICEF

22:15

TARICEANU, DESPRE INCENDIUL DE LA NOTRE-DAME: Pierderea pe care o sufera Parisul este si a noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU, DESPRE INCENDIUL DE LA NOTRE-DAME: Pierderea pe care o sufera Parisul este si a noastra

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, regreta distrugerea Catedralei Notre-Dame si afirma ca pierderea pe care o sufera Parisul este si a noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, despre incendiul de la Catedrala Notre Dame: Romania este alaturi de Franta

Presedintele Klaus Iohannis califica drept sfasietoare informatiile despre incendiul de la Catedrala Notre Dame, spunand ca Romania este alaturi de Franta.

NOTRE-DAME. Unul dintre cei mai mari arhitecti din lume, despre incendiul devastator de la Catedrala Notre-Dame. Cat timp ar putea dura lucrarile de reconstructie

Arhitectul sef care a lucrat la resturarea Catedralei din Koln a spus, dupa incendiul cumplit izbucnit la Paris, ca lucrarile de reconstructie ale Catedrealei Notre-Dame ar putea dura cateva zeci de.

FOTOGALERIE Notre Drame. Presa franceza despre incendiul de la catedrala Notre Dame

Notre Drame, titreaza Liberation. Tristete si solidaritate in cadrul comunitatii internationale, tireaza Le Monde. Emmanuel Macron : Vom reabilita aceasta catedrala impreuna Vreau sa am un cuvant de speranta. Aceasta speranta este mandria pe care trebuie sa o avem, a tuturor celor care s-au luptat pentru ca cel mai rau sa nu se intample. , scrie Le Figaro. Les Echos scrie ca un nou sistem de prevenire a incendiilor a fost instalat in cladire in timpul reamenajarii sale in 2014 si se intreaba de ce acesta nu a functionat.

Preotul Necula, despre incendiul de la Notre Dame: Ceea ce se intampla in plan politic in Europa s-a vazut acum in fata unui foc imens

Parintele Constantin Necula a declarat ca este solidar cu poporul francez, care trece prin momente dificile in urma incendiului de la Notre-Dame.

IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA NOTRE-DAME: Romania este alaturi de Franta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, ieri, un mesaj in care arata ca Romania este alaturi de Franta in contextul incendiului de la catedrala Notre-Dame.

Tariceanu, despre USR: Aripa tanara a Securitatii. Ghinea: in 89 aveam 13 ani si tata era maistru. Tariceanu avea 37, iar tatal sau, turnator pe bani la Securitate

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat duminica despre USR ca reprezinta aripa tanara a Securitatii si vor ca Romania sa nu mai aiba proprietate si sa nu se mai bazeze pe familii. in replica, deputatul USR Cristian Ghinea spune ca bate campii, firmand ca in 1989 avea 13 ani, era pionier, iar tatal sau era maistru pe santier, in timp ce Tariceanu avea 37 de ani, era mnechin, iar tatal era turnator pe bani la Securitate.

Tariceanu, despre clasarea in dosarul in care era acuzat ca a primit mita de la Vantu: S-a facut in cea mai deplina mutenie, noaptea ca hotii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a scris luni pe Facebook ca a aflat din presa de faptul ca dosarul in care era acuzat ca ar fi primit mita de un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vantu pentru numirea guvernatorului Deltei a fost clasat inca de vara trecuta. Acesta acuza ca actiunea s-a intampla in cea mai deplina mutenie, noaptea ca hotii.

Medicii confirma: Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeaca vorbit despre problemele pe care le are si a marturist se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul la prezidentiale: Doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, ca dupa alegerile europarlamentare se va stabili in coalitie modul in care se va merge la prezidentiale, el afirmand ca isi doreste ca liderul PSD Liviu Dragnea 039;039;sa fie si sa ramana liber039;039;.

Tariceanu, despre motiunea impotriva lui Toader: Nu voi vota niciodata impotriva unui ministru al acestui guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, in contextul motiunii simple impotriva lui Tudorel Toader, ca nu va vota niciodata impotriva vreunui ministru al acestui guvern si ca adoptarea unei motiuni simple nu induce obligativitatea demisiei unui ministru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )