Libnet.ro
UNICEF

06:30

Tariceanu, despre Raiffeisen: E regretabil sa plece din Romania; Bancile se duc dupa profit

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, despre Raiffeisen: E regretabil sa plece din Romania; Bancile se duc dupa profit

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, intrebat despre eventuala iesire de pe piata romaneasca a Raiffeisen Bank, ca e regretabil sa plece, insa bancile nu sunt institutii de binefacere, acestea se duc dupa profit, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Tariceanu, despre Raiffeisen: E regretabil sa plece din Romania. Bancile se duc dupa profitTeodorovici, la Antena 3:

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, intrebat despre eventuala iesire de pe piata romaneasca a Raiffeisen Bank, ca e regretabil sa plece, insa bancile nu sunt institutii de binefacere, acestea se duc dupa profit, potrivit Mediafax.

Raiffeisen, avertisment dur pentru Romania: Va trebui sa reevaluam

Ca urmare taxei pe banci impuse de Guvern, Raiffeisen, una dintre cele mai mari banci din Romania, se va gandi serios daca mai are rost sa activeze la noi in tara. Este vorba despre Raiffeisen Bank International RBI), care detine 8,97 miliarde de euro, adica aproximativ 6% din activele sale in Romania. Cu toate acestea,Johann [] .

Conducerea Raiffeisen clarifica: Plecarea din Romania nu este o optiune. Nici vorba de exit!

Atat conducerea grupului Raiffeisen Bank International RBI), cat si cea a Raiffeisen Bank Romania sustin ca banca nu va pleca din Romania.

CEO-ul Raiffeisen Bank International revine cu precizari: Plecarea din Romania NU este o optiune pentru noi. Cand am spus de re-evaluare ne-am referit la o posibila redimensionare a businessului

Plecarea din Romania NU este o optiune pentru noi. Cand am spus de re-evaluare ne-am referit la o posibila redimensionare a businessului, a declarat pentru Bloomberg Johann Strobl, CEO al Raiffeisen Bank International. El a mai precizat ca evolutia dezbaterilor publice din Romania il determina sa fie optimist si sa spere ca impactul taxei va fi mai mic decat cel initial.

O mare banca vrea sa plece din Romania din cauza suprataxei Guvernului

Una dintre cele mai mari banci prezente in tara noastra a anuntat ca va face o reevaluare a operatiunilor din Romania, dupa ce Guvernul a impus in decembrie o noua taxa pe banci.

TARICEANU, DESPRE REDIRECTIONAREA IMPOZITULUI CATRE ENTITATI NONPROFIT: Eu am facut-o! Fa-o si tu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca a redirectionat din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit si indeamna cetatenii sa faca acelasi lucru.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

Consiliul General a votat contra incredintarii unui imobil de pe Lipscani pentru Muzeul de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania / Badulescu: Este o zona plina de romanism, foarte vascularizata in istoria noastra

Consiliul General nu a aprobat darea in administrare a imobilului de pe Str. Lipscani nr. 18-20, catre Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel pentru realizarea Muzeului de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania. Proiectul avea nevoie de 36 de voturi pentru a fi aprobat si a obtinut doar 34, 12 abtineri si un vot impotriva.

Consiliul General nu a aprobat incredintarea unui imobil de pe Lipscani pentru Muzeul de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania / Badulescu: Este o zona plina de romanism, foarte vascularizata in istoria noastra

Consiliul General nu a aprobat darea in administrare a imobilului de pe Str. Lipscani nr. 18-20, catre Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel pentru realizarea Muzeului de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania. Proiectul avea nevoie de 36 de voturi pentru a fi aprobat si a obtinut doar 34, 12 abtineri si un vot impotriva.

Bitdefender a deschis la Targu Mures al cincilea birou din Romania

Producatorul de solutii de securitate cibernetica Bitdefender a deschis un nou birou la Targu Mures, al cincilea din Romania al companiei, pe langa cele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Specialistii Bitdefender de la Targu Mures se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat in dispozitivul Bitdefender BOX, fabricat in tara, la Satu Mare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )