Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tariceanu, despre sentinta lui Dragnea: Mi se pare nedreapta!

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre sentinta lui Dragnea: Mi se pare nedreapta!

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a catalogat marti ca nedreapta sentinta primita de liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Mi se pare. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre condamnarea lui Dragnea: Mi se pare nedreapta, dar asta este decizia inaltei Curti

Calin Popescu Tariceanu a fost destul de prudent in declaratii, marti, cand a fost intrebat de condamnarea definitiva a partenerului de coalitie Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Mi se pare n.

TARICEANU DESPRE SENTINTA IN CAZUL LUI DRAGNEA: Mi se pare nedreapta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a catalogat astazi ca nedreapta sentinta primita de liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Tariceanu: Condamnarea lui Dragnea mi se pare nedreapta

Calin Popescu Tariceanu a declarat, ca nu a vorbit, ci a avut doar un schimb de mesaje cu Liviu Dragnea inainte de condamnarea acestuia, pe care o considera nedreapta.

CTP, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sigur ca nu isi va baga unghia in gat

Cristian Tudor Popescu s-a simtit in largul sau atunci cand a fost invitat sa comenteze despre condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea. Jurnalistul a vorbit inainte ca seful PSD sa fie saltat de politie si, cumva, a intuit ca seful Camerei Deputatilor nu avea sa faca un circ din aceasta intamplare nefericita pentru el.

Avocatul Lucian Bolcas, despre sentinta in cazul lui Liviu Dragnea: Asta este o problema

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

PAUL STANESCU (PSD), DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Sunt sub stare de soc

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat, ieri, ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia.

DAN BARNA, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Decizia ICCJ - o dovada a independentei magistratilor

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, s afirmat, astazi, presedintele USR, Dan Barna.

Paul Stanescu, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia, scrie Agerpres.

Tariceanu, despre rezultatul sub prag anuntat la inchiderea urnelor: E doar o estimare. Sigur ca prezenta asta record ne diminueaza ponderea

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus duminica seara, la inchiderea urnelor, ca rezultatul pe care formatiunea sa l-ar fi obtinut conform exit-poll-ului - de 4,9% - este doar o estimare si s-a declarat convins ca voturile pe care partidul sau a scontat se vor realiza.

Gabriela Firea, despre condamnarea lui Dragnea: Nu va ganditi ca m-am bucurat. Ce fel de om poti sa fii sa te bucuri cand un om isi pierde libertatea?

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca urmeaza sa aiba o intalnire cu premierul Dancila,dupa sedinta Biroului Permament National si inainte CEx, pentru a discuta despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )