Libnet.ro
UNICEF

21:30

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale, noteaza Agerpres. Profesorul universitar Hurduc afirma, in urma cu o luna, ca. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar; el este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se conform protocolului medical, cu rezultate.

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang.

Iohannis a semnat decretul: profesorul care nu crede in teoria evolutiei a devenit ministrul Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru numirea lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii.

Klaus Iohannis l-a numit pe Nicolae Hurduc n functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in fuctia de ministru al Cercetarii si Inovarii, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Nicolae Hurduc este noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru numirea lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, informeaza Administratia Prezidentiala. Nicolae Hurduc este.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la ceremonia organizata de Ziua Armatei Romane

Presedintele Romaniei si premierul Viorica Dancila participa, joi, laceremonia militara deZilei Armatei Romaniei, organizata in Parcul Carol din Capitala. Ne gasim astazi intr-un.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stand, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stang, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

ALDE merge separat la consultarile de miercuri cu presedintele Klaus Iohannis

ALDE va participa miercuri la consultarile de la Cotroceni pe tema legislatiei din domeniul Justitiei, dar nu va merge impreuna cu PSD, au informat marti surse din partid.

Klaus Iohannis a fost externat din spital. Presedintele a fost operat la umarul stang

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat, vineri, dupa ce joia suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme. Iohannis a fost internat la.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )