Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, dezvaluiri din razboiul politic: Iohannis se foloseste de referendum

Antena3 Antena3,
Tariceanu, dezvaluiri din razboiul politic: Iohannis se foloseste de referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi seara, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannisfoloseste referendumul ca instrument pentru a intra in jocul politic. imi voi. continuă pe Antena3

PSD, reactie la atacul lui Iohannis: Foloseste Justitia ca pe un cal troian

PSD i-a transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis, care solicitase Guvernului sa nu mai dea OUG pe justitie, ca ordonantele de urgenta reprezinta singura modalitate de legiferare prin care sa evite blocajele sefului statului. Mai mult, social-democratii il acuza pe seful statului ca foloseste Justitia ca pe un cal troian.

GASELNITA LUI KLAUS IOHANNIS PENTRU REFERENDUM Cadru legislativ nou pentru ordonantele de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a gasit, ieri, un nou motiv pentru referendumul anuntat pentru 26 mai 2019. Chiar daca nu a emis inca decretul de convocare al referendumului national si nici nu cunoastem intrebarea sau intrebarile la care alegatorii vor trebui sa raspunda cu Da sau Nu, seful statului a considerat de cuviinta sa largeasca acest scrutin si sa includa in el si problema spinoasa a ordonantelor de urgenta de care au uzat, excesiv, toate guvernele care s-au perindat la conducerea tarii in ultimii 29 de ani.

Tariceanu: Referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Iohannis intra mai devreme in campanie electorala

Calin Popescu Tariceanu a declarat,joi, in cadrul unei conferinte de presa ca referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Klaus Iohannis intra mai devreme in.

PE TEMA REFERENDUMULUI DIN 26 MAI: Iohannis se va consulta, saptamana viitoare, cu partidele parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte, saptamana viitoare, cu partidele si formatiunile parlamentare pe tema referendumului care va avea loc pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )