Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu: Observ o zbatere disperata a Vioricai Dancila

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: Observ o zbatere disperata a Vioricai Dancila

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat, duminica, ca observa o zbatere disperata a pr. continuă pe România Liberă

Tariceanu a prins glas: ce spune despre incercarea Vioricai Dancila de a se salva de la inec: Draga Viorica, ai grija!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, proaspat iesit din barca guvernarii care da semne ca se scufunda, iese la atac de pe margine. El a lansat mai multe sageti catre Viorica Dancila, inca premier si inca sef al Guvernului. Calin Popescu Tariceanu o ataca dur pe Viorica Dancila. Liderul ALDE, recent iesit de la guvernare, vede .

Anunt de ultima ora al Vioricai Dancila: Vom merge la CCR. Ce se intampla cu Guvernul in urmatoarea perioada

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata dupa-amiaza, deciziile pe care PSD le-a luat in urma sedintei CEx de la malul marii. De asemenea, a fost stabilita strategia pentru votul din Parlament, de care Guvernul are nevoie pentru a-si putea numi noii ministri, in conditiile in care Klaus Iohannis a refuzat remaniarea. Viorica Dancila a tot .

Tariceanu: Observ o zbatere disperata a d-nei Dancila in incercarea de a se salva de la inec. Draga Viorica, ai grija!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, lanseaza, intr-o postare pe Facebook, un atac dur la adresa Vioricari Dancila, fosta sa partenera de coalitie. Tariceanu scrie ca, in incercarea de a se salva de.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are un mesaj dur pentru premierul Viorica Dancila, aliata sa pana la inceputul saptamanii care se incheie. Dupa ce Dancila le-a facut cu ochiul parlamentarilor ALDE.

Tariceanu a ironizat-o pe Dancila: formularile care tradeaza finalul guvernarii PSD

La doar cateva zile dupa retragerea ALDE de la guvernare, Dancila se afla intr-o situatie fara precedent, iar vulturii nu au incetat sa apara. Putini oameni inteleg ce a fost in mintea lui Tariceanu cand a anunat ca desfiinteaza coalitia PSD-ALDE si retrage oamenii sai din guvern. Presedintele senatului nu a fost insa foarte transparent .

Apelul Vioricai Dancila: in Romania, 52% sunt femei. Cer sprijinul tuturor femeilor! Puterea se castiga, puterea nu se cedeaza

Premierul Viorica Dancila i-a avertizat pe cei din Opozitie ca puterea se castiga, nu se cedeaza. De asemenea, aceasta a cerut sprijinul tuturor femeilor pentru scrutinul din noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )