Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu ii solicita lui Iohannis sa semneze revocarea lui Kovesi: Decizia CCR marcheaza revenirea la normalitate

B1 B1,
Tariceanu ii solicita lui Iohannis sa semneze revocarea lui Kovesi: Decizia CCR marcheaza revenirea la normalitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a salutat miercuri decizia judecatorilor Curtii Constitutionale privind conflictul creat prin refuzul presedintelui de a semna revocarea lui Kovesi si i-a cerut lu. continuă pe B1

Eugen Nicolicea, despre cazul Kovesi:Decizia Curtii este obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor a vorbit despre decizia CCR privind existenta unui conflict intre Guvern si presedinte legat de revocarea procurorului-sef al DNA. Eugen Nicolicea a.

Serban Nicolae: E de discutat serios despre suspendare, daca Iohannis refuza revocarea sefei DNA

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, pentru agentia Mediafax, ca in cazul in care presedintele Klaus Iohannis va refuza sa o demita pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA se poate vorbi serios despre o suspendare a sefului statului, din cauza incalcarii unei decizii a CCR.

Cine sunt judecatorii CCR care au votat impotriva existentei unui conflict intre Guvern si presedinte pe tema revocarii lui Kovesi: Decizia, luata dupa negocieri purtate in toaleta

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )