Libnet.ro
UNICEF

16:45

Eugen Nicolicea, despre cazul Kovesi:Decizia Curtii este obligatorie pentru toata lumea

Antena3 Antena3,
Eugen Nicolicea, despre cazul Kovesi:Decizia Curtii este obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor a vorbit despre decizia CCR privind existenta unui conflict intre Guvern si presedinte legat de revocarea procurorului-sef al DNA. Eugen Nicolicea a. continuă pe Antena3

Florin Iordache: Decizia CCR este clara. Codruta, go home!

Decizia Curtii Constitutionale in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este una clara, spune presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, scrie Agerpres.

Daniel Horodniceanu, reactia la decizia CCR: Este o aberatie logica, daca vrem o Justitie independenta

Daniel Horodniceanu este primul procuror sef care reactioneaza dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Seful DIICOT critica decizia judecatorilor afirmand.

Protest anuntat in Piata Victoriei dupa decizia Curtii Constitutionale privind conflictul Guvern-Presedinte legat de revocarea sefei DNA

Comunitatea Coruptia ucide a anuntat miercuri dupa-amiaza organizarea unui protest in Piata Victoriei, dupa decizia Curtii Constitutionale privind conflictul Guvern-Presedinte legat de revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Augustin Lazar, prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorul General, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale. Acesta a sustinut ca a luat act de decizie si la fel ca seful statului asteapta motivarea CCR. Biroul de infor.

Basescu anunta de pe acum decizia Curtii Constitutionale in cazul revocarii lui Kovesi: CCR nu poate face din presedinte un notar!

Fostul presedinte Traian Basescu a anticipat, duminica seara, decizia pe care o va da Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in cazul dreptului sefului statului de a refuza revocarea sefei DNA. Basescu.

Tariceanu ii solicita lui Iohannis sa semneze revocarea lui Kovesi: Decizia CCR marcheaza revenirea la normalitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a salutat miercuri decizia judecatorilor Curtii Constitutionale privind conflictul creat prin refuzul presedintelui de a semna revocarea lui Kovesi si i-a cerut lu.

Cine sunt judecatorii CCR care au votat impotriva existentei unui conflict intre Guvern si presedinte pe tema revocarii lui Kovesi: Decizia, luata dupa negocieri purtate in toaleta

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia.

Spiegel despre cazul amendarii lui Ilie Nastase. Si un comentariu n plus

Cazul retragerii permisului de conducere al lui Ilie Nastase, in urma unei duble contraventii rutiere, a ajuns si in presa germana. Publicatia Spiegelse refera in detaliu la faptul ca, reputatului fost tenismen roman i-a fost luat carnetul de conducere, fiind prins baut la volan. La un post de radio romanesc am avut ocazia sa ascult reactiile verbale ale lui Ilie Nastase, dupa ce a fost oprit de politisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )