Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament. Se lauda cu arhivele construite la 15 curti de apel. Constructia a 15 arhive, cate una la fiecare. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost.

Tudorel Toader, mesaj subtil pentru Augustin Lazar: Ce a postat ministrul Justitiei pe Facebook (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat vineri un mesaj cu subinteles pentru procurorul general Augustin Lazar. Toader a postat pe Facebook de la Penitenciarul Aiud, acolo unde, in anii 80, Lazar.

MINISTRUL JUSTITIEI: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reafirmat joi ca isi va exercita atributiile pana in momentul in care in Monitorul Oficial va aparea un alt nume pentru aceasta demnitate, el precizand in context ca nu isi poate inchide biroul doar pentru ca a auzit ca va fi remaniat.

Ambasada Olandei il ironizeaza pe Tudorel Toader: Ni s-a gasit ceva in cafea

Ambasada Olandei in Romania l-a ironizat joi pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, publicand un mesaj cu trimitere la o postare de-a lui Toader.

TUDOREL TOADER: imi exercit atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri seara, la Romania TV, ca nu se considera in razboi cu nimeni, a amintit ca, atunci cand a fost numit in functie, a primit garantiile de conservare a statutului de independenta si a subliniat ca isi va exercita atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: Fiecare face ceea ce stie si ce crede (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi declaratia lui Liviu Dragnea, potrivit careia acesta nu ar mai avea spijinul PSD. intrebat daca se teme de o remaniere, ministrul Justitiei a raspuns:.

Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A gresit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil in Comitetul Executiv urmator

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader nu mai are sustinerea pe care a avut-o in PSD, ca a gresit mult si ca, probabil, situatia sa va fi discutata la urmatoarea sedinta a.

Tudorel Toader: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reafirmat joi ca isi va exercita atributiile pana in momentul in care in Monitorul Oficial va aparea un alt nume pentru aceasta demnitate, el precizand in context ca.

Augustin Lazar si Tudorel Toader se bat in imobile - Cine are VILA mai mare? Imagini cu PALATELE liderilor justitiei (FOTO)

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, si procurorul general, Augustin Lazar, se bat pentru titlul de cine are vila mai mare. Lazar detine una dintre cele mai elegante si impunatoare imobile din Alba.

UPDATE Toader nu demisioneaza: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza / Va veni un moment in care voi vorbi si mai mult

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca nu isi va da demisia deoarece nu isi poate inchide biroul doar pentru zvonurile privind remanierea sa, transmite Mediafax. Precizarea vine in contextul in care, miercuri, Liviu Dragnea a spus ca ministrul justitiei nu ar mai avea sprijinul PSD. De asemenea, Tudorel Toader a amenintat ca va veni o vreme cand va vorbi mai mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )