Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tarife mai mari la energie electrica din februarie

România Liberă România Liberă,
Tarife mai mari la energie electrica din februarie

Consumatorii casnici si IMM-urile vor plati facturi, in medie, cu 1,8% mai mari in acest an din cauza legii care excepteaza de la plata certificatelor verzi marea industrie. Prima factura in care se va evidentia distinct impactul legii care excepteaza marea industrie de la plata certificatelor verzi este februarie. continuă pe România Liberă

A.T. Kearney: Cererea de energie electrica din Romania ar putea stagna pana in 2025, in lipsa unei abordari proactive din partea Guvernului

O analiza a companiei de consultanta A. Kearney indica faptul ca, in lipsa unei abordari proactive din partea Guvernului, cererea de energie electrica din Romania este de asteptat sa stagneze pana in 2025 cu o crestere mai mica de 1% pe an). Pentru a creste cererea, economiile de succes isi construiesc sistemul energetic pe un plan competitiv de dezvoltare a industriei, insa acesta lipseste in Romania, se mai arata in studiul efectuat la cererea Fondului Proprietatea.

Licoarea care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoarea pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Licoare care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoare pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Filmele cu cele mai mari incasari in anul 2014!

Se pare ca The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este filmil cu cele mai mari incasari in anul 2014, urmat indeaproape de Guardians of the Galaxy. Iata ce sume fabuloase au obtinut din vanzarea biletelor la cinematogaf! .

Cinteza, BNR: Pierderile sistemului bancar au fost mult mai mari de 2 miliarde de lei in 2014

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat miercuri Nicolae Conteza, directorul Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Nicolae Cinteza: Pierderile sistemului bancar pentru anul trecut au fost mult mai mari de 2 miliarde lei

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat astazi directorul Directiei Supraveghere din BNR, Nicolae.

KLM este cea mai sigura companie aeriana din Europa in 2014

KLM este cea mai sigura companie aeriana din Europa si a cincea la nivel mondial in 2014, in timp ce Cathay Pacific Airways din Hong Kong ocupa locul intai intr-un clasament global privind siguranta zborului, intocmit de centrul de evaluare german.

Toyota a ramas cel mai mare constructor auto din lume in 2014

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in 2014, devansand rivalul german Volkswagen datorita celor 10,23 milioane vehicule vandute anul trecut, transmite.

Deloitte Football Money League: cluburile de fotbal cu cele mai mari incasari. Real Madrid, pe primul loc

Publicat la numai opt luni de la finalul sezonului fotbalistic 2013/2014, raportul Deloitte Football Money League 2015 reprezinta o analiza concreta a performantei financiare a celor mai importante cluburi de fotbal din lume, in functie de volumul.

Criza fiscala si de lichiditate, cel mai mari risc global pentru oamenii de afaceri romani

Cele mai importante riscuri globale, vazute de catre oamenii de afarceri din Romania, sunt date de crizele fiscale din economiile-cheie, crizele de lichiditate si esecul major al sistemelor financiare, reiese din raportul Global Risks 2015 realizat de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )