Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tarii, cat mai multe vitamine!

Adevărul Adevărul,
Tarii, cat mai multe vitamine!

Cine ar fi crezut ca se va ajunge la folosirea banilor destinati serviciilor pentru administratrea de vitamina D pentru copii?Luna februarie a inceput, dar adoptarea de catre Guvern a unui proiect de lege privind bugetul pe 2019 si trimiterea proiectului catre Parlament sunt lucruri care inca nu s-au intamplat. De ce?. continuă pe Adevărul

Atentionare meteo! Se circula in conditii de ceata pe mai multe drumuri nationale

Circulatia se desfasoara, duminica, in conditii de ceata care reduce vizibilitatea sub 70 de metri pe mai multe drumuri nationale din estul tarii, informeaza Centrul Infotrafic. Circulatia se.

Premierul Dancila: Am discutat cu ministrul Justitiei despre recursul compensatoriu si ordonanta privind completurile de cinci judecatori. Sper sa venim cu ea cat mai repede

Premierul Dancila: Am discutat cu ministrul Justitiei despre recursul compensatoriu si ordonanta privind completurile de cinci judecatori. Sper sa venim cu ea cat mai repede Premierul Viorica Dancila.

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare, fiind vizate mai multe judete. Meteorologii au emis.

Gala premiilor Goya 2019 Thrillerul politic El Reino, cele mai multe trofee. Campeones, desemnat cel mai bun film

Thrillerul politic El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee la gala premiilor Goya, care a avut loc sambata seara la Sevilia, unde lungmetrajul Campeones al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film. Ceremonia a fost marcata de momente speciale, de discursuri politice, dar si legate de incluziune si egalitatea de gen.

Adina Alberts, dezvaluiri incendiare despre escrocul care se dadea medic: El insela in mai multe privinte pe cei din jur

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts 50 de ani) a vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti la mai multe clinici din Bucuresti. intr-o interventie telefonica.

Accident grav in Mehedinti. Un microbuz plin cu calatori a intrat in plin intr-un parapet: mai multe victime

Un microbuz care avea la bord 16 persoane a fost implicat, marti dimineata, intr-un accident rutier in judetul Mehedinti. Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au suferit rani usoare.

Mai multe tari au redus importul de carne de vita din Polonia, dupa ce un abator a exportat carne de animale bolnave

Mai multe state au inceput sa isi reduca importurile de carne de vita din Polonia, dupa ce o ancheta jurnalistica a aratat ca animale bolnave erau sacrificate intr-un abator din Polonia, iar carnea lor era destinata consumului uman, a anuntat luni principala organizatie de lobby a producatorilor polonezi de carne, informeaza Reuters.

Mai multe tari europene il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei, dupa expirarea ultimatumului dat lui Maduro

Mai multe state europene, inclusiv Marea Britanie, Franta si Spania, au anuntat luni ca-l recunosc pe liderul opozitiei venezuelene Juan Guaido ca presedinte interimar, informeaza AFP.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )