Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tarile care golesc cel mai repede portofelul turistilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarile care golesc cel mai repede portofelul turistilor

Inainte sa vizitati aceste tari, asigurati-va ca aveti suficiente economii pentru vacanta voastra. Un raport al Forumului Economic Mondial pe 2015, citat de The Telegraph , arata care sunt cele mai scumpe 10 tari din lume pentru turisti, dupa costul. continuă pe Wall-Street Ro

Un concurs de frumusete altfel: Spaniolii trebuie sa decida care este cel mai frumos cimitir din tara

Cimitirele din Spania au intrat intr-o competitie de frumusete. Un juriu a vizitat toate cimitirele din tara, numindu-le pe cele cele mai frumoase. Castigatorul insa va fi ales insa de cetateni, care.

Teodorovici: E obligatoriu ca legea salarizarii unice sa intre cat mai repede in vigoare

Eugen Teodorovici a declarat in exclusivitate, in emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca este obligatoriu ca legea salarizarii unice sa intre cat mai repede in vigoare. Ministrul a fost intrebat de.

Cel mai emotionant film de dragoste din ultimul deceniu se transforma in serial!

The Notebook, pelicula pe care multi o descriu ca fiind cel mai emotionant film de dragoste al ultimului deceniu, se transforma acum in serial! Iata aici toate detaliile! .

Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

Doua vedete despre care nimeni nu s-ar fi gandit ca vor ajunge vreodata impreuna se pare ca formeaza cel mai nou cuplu din showbiz! Iata despre cine este vorba! .

TOP 10 Cel mai bine platite sportive din lume in 2015. Ce loc ocupa Simona Halep

Jucatoarele de tenis sunt sportivele cel mai bine platite din lume, iar in primele 10 apar doar 3 nume care vin din alte sporturi decat tenisul. Dincolo de premii, aceste jucatoare aduna sume considerabile si din sponsorizari si alte actiuni de marketing.

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

Scene interzise in vazul lumii! Ei formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz!

Nu doar ca formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz, dar nu se sfiesc sa dea frau liber pasiunii dintre ei chiar pe plaja, in vazul lumii! Iata despre ce vedete de top este vorba! .

VIDEO Cel mai mare instrument muzical din lume

Proiectat de arhitectul George Ashdown Audsley in anul 1904 si construit de o companie locala din Los Angeles, cel mai mare instrument din lume este o orga, care, la acea vreme, era conceputa din 10. 000 de tevi, iar costul initial a fost de 105. 000 de dolari.

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai valoros inotator al lumii si o sportiva din Brazilia s-au luat la bataie in piscina la Campionatul Mondial!

Chinezul Sun Yang, cel mai valoros inotator al lumii, a avut o altercatie cu o sportiva din Brazilia care se antrena in acelasi bazin.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )