Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tarile europene afectate de coronavirus care relaxeaza masurile de restrictie

Antena3 Antena3,
Tarile europene afectate de coronavirus care relaxeaza masurile de restrictie

Statele europene iau masuri diametral opuse in ceea ce priveste restrictiile. in timp ce Franta anunta ca prelungeste masurile de izolare cu inca o luna, Italia si Spania anunta ridicarea unor limitari. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Tarile care relaxeaza masurile impuse de starea de urgenta. Unde se reiau activitatile

Unele tari dau semne ca rata infectarilor cu coronavirus intra pe o panta descendenta, populatia intrezarind o raza de speranta. in acest context, cateva tari se pregatesc usor pentru iesirea din.

CORONAVIRUS. Regiunea Veneto din Italia relaxeaza masurile de izolare. Se va putea iesi jogging si la picnic cu familia

In Italia, tara europeana cea mai lovita de coronavirus, de maine, 14 aprilie, se relaxeaza restrictiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19. Potrivit unui nou ordin guvernamental de marti se vor.

Coronavirus Italia: Regiunea Veneto, in faza a doua, relaxeaza masurile de izolare: de la jogging, la picnic cu familia

O noua ordonanta semnata de guvernatorul Luca Zaia pregateste regiunea Veneto pentru faza 2si elimina o serie de restrictii cum ar fi limita de 200 de metri de casa pentru activitati fizice sau de petrecere a timpului liber cu familia in aer liber, potrivit La Stampa. Experimentul spaniol - iesirea din hibernare economica. Expert: Nu exista retete magiceGermania se pregateste sa ridice progresiv restrictiile impuse de coronavirus.

Pacienta cu coronavirus, care a nascut in urma cu cateva zile, va fi operata astazi la Timisaora

O femeie de 29 de ani, infectata cu coronavirus, va fi operata astazi la Timisoara. Femeia vine de la Arad, unde a nascut acum cateva zile, si va fi supusa unei interventii chirurgicale pentru icter mecanic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )