Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tarile europene unde se traieste cel mai bine din ajutor social. Pe ce loc se situeaza Romania

Antena3 Antena3,
Tarile europene unde se traieste cel mai bine din ajutor social. Pe ce loc se situeaza Romania

Protectia sociala a reprezentat in 2016, in toate statele membre ale Uniunii Europene, cel mai important domeniu al cheltuielilor guvernamentale, iar Romania 11,6%) s-a aflat printre tarile care au alocat cel. continuă pe Antena3

Martin Shkreli, cel mai dusmanit om din America, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare si a primit o amenda de 75.000 de dolari

Martin Shkreli, fostul director executiv al Turing Pharmaceuticals, care este cercetat din 2015 pentru frauda fiscala, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare si a primit o amenda de 75. 000 de dolari, informeaza Reuters.

ANOFM, nivelul somajului, cel mai scazut din ultimii 25 de ani

Rata somajului la nivel national a fost de 3,99% la sfarsitul lunii ianuarie, in scadere cu 0,03 pun.

Seful AMG a pus capat speculatiilor. Noul model de performanta va fi cel mai potent din segment

Sub capota se va ascunde in continuare un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri, dezvoltat de la zero insa. Potrivit lui Tobias Moers, unitatea cu pricina va dezvolta o putere maxima de peste 400 CP.

Hidroelectrica: Profit brut de 1,6 miliarde de lei, cel mai mare din istoria companiei

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, .

TOP 10 tari in care femeile traiesc cel mai bine

Danemarca a intrecut Suedia in clasamentul statelor in care femeile traiesc cel mai bine, potrivit unui studiu realizat, in 2018, de catre US News World Report.

Ceasurile europene arata cu sase minute mai putin, din cauza unei dispute politice care afecteaza reteaua electrica

Europenii care au intarziat la munca sau la scoala in ultimele saptamani nu trebuie sa dea vina numai pe vremea rea. Motivul real ar putea fi un decalaj fara precedent in reteaua de electricitate a continentului, care determina ceasurile digitale sa functioneze prea lent, relateazaThe Guardian.

Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, avand mai multi bani chiar si decat CEO-ul Amazon Jeff Bezos, cel detine oficial acest titlu. Zvonurile il situeaza pe liderul de la Kremlin cu mult in fata lui Be.

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

LACUL URSU din Sovata, lacul cu cel mai pronuntat efect de HELIOTERMIE din lume! Cele 3 RECORDURI MONDIALE pe care le detine (FOTO)

Dupa formarea Lacului Ursu din Sovata, in anul 1875, in zona s-a dus vestea ca aceasta apa tamaduieste diferite boli de tip reumatismal, iar dupa mai bine de o jumatate de secol aici a fost infiintata.

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )