Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tarom estimeaza ca intra pe profit din acest an, dupa 10 ani de pierderi

Adevărul Adevărul,
Tarom estimeaza ca intra pe profit din acest an, dupa 10 ani de pierderi

Transportatorul aerian national Tarom estimeaza pentru acest an un profit brut de 27. 470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei, dupa ce, in ultimii zece ani, compania a raportat pierderi in fiecare an. continuă pe Adevărul

Tarom estimeaza investitii de 440,2 milioane lei pentru acest an

Transportatorul aerian national Tarom estimeaza, pentru acest an, un profit brut de 27. 470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei, dupa ce, in ultimii zece ani, compania a raportat pierderi in fiecare an.

Werner Wolff, Tarom: Compania va iesi pe profit in acest an

Seful Tarom, Weerner Wolf, a declarat duminica, cu ocazia inaugurarii cursei Iasi Timisoara, ca se asteapta ca in acest an compania sa aiba profit, dupa ce a decis sa renegocieze contracte in urma carora cheltuielile au fost taiate cu circa 70 milioane de euro.

Complexul Energetic Oltenia estimeaza un profit brut mai mic de trei ori fata de 2017

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, estimeaza pentru acest an un profit brut de 70,2 milioane lei, mai mic de aproape trei ori fata de 2017, se arata proiectul privind bugetul de venituri si cheltuieli al companiei, publicat de Ministerul Energiei.

Filtre ale politistilor din Buzau, dupa ce doi pacienti de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca au evadat

Politistii din Buzau sunt in alerta dupa ce doi bolnavi internati in Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca au evadat in aceasta seara, informeaza News. ro.

Ilfov: Toxiinfectie alimentara la aproape 200 de copii din Voluntari, dupa ce au luat masa de pranz la gradinite

Un numar de aproape 200 de copii si 19 adulti au reclamat simptome specifice unei toxiinfectii alimentare dupa ce au luat masa de pranz la gradinite din Voluntari. Astfel, Directia de Sanatate Publica.

Toxiinfectie alimentara la aproape 200 de copii din Voluntari, dupa ce au luat masa de prnz la gradinite din Ilfov

Directia de Sanatate Publica Ilfov a demarat o ancheta dupa ce aproape 200 de copii si 19 adulti din mai multe gradinite din Voluntari au reclamat simptome specifice unei toxiinfectii alimentare, anunta Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat publicat vineri seara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )