Libnet.ro
UNICEF

01:05

TAROM nu a mai avut profit din 2007 si nu da semne de revenire

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TAROM nu a mai avut profit din 2007 si nu da semne de revenire

Dupa mai bine de un deceniu de pierderi, TAROM, compania aeriana de stat, nu este deloc intr-o forma buna, potrivit unui raport intocmit de un auditor independent si adoptat pe 31 mai de Consiliul de Administratie al companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Val de atacuri cibernetice: Tot mai multe spitale din Romania raman fara acces la date din sistemele informatice

CERT-RO a avertizat miercuri ca a identificat o crestere semnificativa a atacurilor cu aplicatii malitioase de tip ransomware la nivel national in ultima perioada, observandu-se ca, pe langa utilizatorii casnici, atacatorii si-au indreptat atentia in special catre institutii din domeniul sanatatii, numarul entitatilor afectate fiind in crestere. Amintim ca luna trecuta, un spital din judetul Alba nu a mai avut acces la date din sistemul informatic, in urma unui atac similar.

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Ce varsta avea

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Este vorba despre Maria Giuseppa Robucci, din Apulia, Italia, care avea 116 ani. De asemenea, Maria, cunoscuta si ca Nonna Peppa, era si a doua.

Decizie socanta! Pedofilul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala, lasat in libertate

Decizie socanta a magistratilor! Barbatul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala a fost lasat in libertate. Dupa numai o noapte petrecuta in spatele gratiilor, suspectul a fost lasat sa.

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? .

Pui de URS, chinuit de mai multi romi din Brasov (VIDEO)

Un videoclip in care mai multi sateni din Augustin, judetul Brasov, se pare, chinuie un pui de urs, a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook. in filmulet se vede puiul de urs, ingrozit, iar.

A murit cea mai batrana femeie din Europa. Avea la 116 ani si 90 de zile

O femeie in varsta de 116 ani si 90 de zile a murit marti in oraselul din centrul Italiei in care s-a si nascut, relateaza Time Magazine. Giuseppina Robucci s-a nascut pe data de 20 martie 1903, a avut.

Cod rosu de furtuna si grindina in mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, miercuri, o avertizare Cod rosu de averse torentiale, grindina si vijelii, valabila in localitati din judetele Bacau si Neamt. Potrivit m.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuni, valabile in zone din Banat, Transilvania, Moldova, Crisana si Oltenia. Conform prognozei Administratiei Nationale de.

A murit cea mai batrana femeie din Europa. Cati ani avea si cine era (VIDEO)

Ea era femeia cea mai batrana din Europa. Giuseppina Robucci s-a nascut pe 20 martie 1903 intr-un orasel din centrul Italiei. Aceasta a decedat la varsta de 116 ani si 90 de zile Giuseppina,.

SUA: 15.000 kg de cocaina confiscate in Philadelphia, una dintre cele mai mari capturi din istoria americana

Autoritatile americane au confiscat marti cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, de pe un vas din portul Philadelphia, declarand ca aceasta este una dintre cele mai marti capturi de droguri din istoria Statelor Unite, scrie AP News.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )