Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tarom: Madalina Mezei a fost revocata din functie

România Liberă România Liberă,
Tarom: Madalina Mezei a fost revocata din functie

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de dire. continuă pe România Liberă

Tarom, precizari despre motivul pentru care Madalina Mezei a fost revocata din functia de director al companiei

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general al companiei intrucat nu a reusit sa duca la indeplinire hotararile CA, ale AGA si nici anumite obligatii care ii reveneau.

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director al Tarom

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie citate de Mediafax. Mezei fusese numita in aceasta functie pe 19 iunie.

EXCLUSIV SURSE: Directorul Tarom a fost schimbat din functie. Madalina Mezei, inlocuita cu pilotul Valetin Gvinda

Madalina Mezei a fost schimbata marti seara din functia de director TAROM, potrivit unor surse B1. ro. Decizia survine la finalul mandatului de ministru al Transporturilor al lui Razvan Cuc, in conditiile in.

Replica TAROM, dupa ce Madalina Mezei a afirmat ca a fost demisa din cauza ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura Ministrul Cuc negase anterior acuzatiile fostului director general

Consiliul de Administratie al TAROM a constatat nerespectarea contractului de mandat de catre Madalina Mezei si a hotarat, cu unanimitate de voturi, revocarea acesteia din functia de director general interimar,.

Tarom, decapitata din nou. Al patrulea director general dat afara intr-un singur an

Compania nationala aeriana Tarom a ramas din nou fara proaspata conducere, pentru a patra oara in acest an. Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general.

Viorica Dancila: Iohannis nu respecta Constitutia si cred ca merita suspendarea din functie

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu respecta Constitutia si merita sa fie suspendat din functie, dar acest lucru nu mai este posibil in acest moment. Nu se mai.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind eliberarea din functie a cinci magistr.

Razvan Cuc NEAGA ca a cerut retinerea la sol a avioanelor in ziua motiunii: Fostul director TAROM minte. Madalina Mezei trebuie sa stie ca in functie nu o tine decat munca, nu jocurile de culise

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, spune cafostul director TAROM minte cand afirma cai-a cerut sa retina la sol avioanele in ziua motiunii de cenzura impotriva PSD. PSD-istul.

Sefa Tarom confirma ca a fost demisa pentru ca nu a tinut avioanele la sol in ziua motiunii. Reactia lui Razvan Cuc

Madalina Mezei, directorul Tarom revocat din functie marti seara, a confirmat ca motivul real al demiterii sale a fost faptul ca a refuzat sa mentina la sol aeronavele companiei in ziua motiunii, asa cum i-a cerut ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum

Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata, miercuri, din lipsa de cvorum, verificarea prezentei dovedind ca in sala se aflau doar 50 de senatori, fata de cel putin 69 cat ar fi fost necesar. Verificare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )