Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tatal Laurei Cosoi a murit dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.Primele declaratii ale vedetei

Adevărul Adevărul,
Tatal Laurei Cosoi a murit dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.Primele declaratii ale vedetei

Laura Cosoi a vorbit recent despre suferinta piederii tatalui sau. Barbatul a muritpe 26 noiembrie 2020, dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta suferea de diabet, iar starea de sanatate i s-a agravat intr-un ritm alert. continuă pe Adevărul

Ultimele cuvinte ale tatalui Laurei Cosoi, inainte sa moara. Laura Cosoi a izbucnit in lacrimi la Maruta

La final de noiembrie 2020, Laura Cosoi scria un mesaj cutremurator pe Facebook, in care anunta moartea tatalui ei, din cauza coronaviruslui. Ultimele cuvinte ale tatalui Laurei Cosoi, inainte sa moara Marius Cosoi, unul dintre cei mai mari antrenori de handbal, din sportul iesean, a murit, la varsta de 70 de ani, din cauza nemilosului .

Gorj: Doua angajate ale DGASPC au fost testate pozitiv cu coronavirus la cateva zile dupa vaccinarea cu a doua doza de ser anti-COVID-19

Doua angajate din cadrul Directie Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Gorj au fost testate pozitiv cu noul coronavirus la cinci zile dupa de au fost vaccinate cu a doua doza a serului.

Drama secreta traita de Nuami Dinescu in pandemie. A murit dupa ce ea a primit un rol

Nuami Dinescu s-a confesat, intr-un interviu pentru Click!, marturisind ca cea mai mare pierdere pentru ea in ultimul an a fost disparitia mamei sale. Actrita a dezvaluit ce a pierdut si ce a castigat in ultimul an. Nuami Dinescu si-a pierdut mama Am pierdut-o pe mama. Asta a fost cea mai mai mare pierdere din .

Un barbat din Botosani a murit dupa ce s-a tratat de Covid-19 acasa. Ce i-au descoperit medicii la analize

Incredibil dar adevarat. Un barbat din Botosani a murit dupa ce s-a tratat de Covid-19, singur, acasa. Ce i-au descoperit medicii dupa ce i-au facut analizele. Barbatul facuse o supradoza de la cel mai banal medicament. Un barbat din Botosani a murit dupa ce s-a tratat de Covid-19, singur, acasa Se intampla in judetul Botosani, .

Femeia de 74 de ani care a murit dupa ce o ambulanta s-a rasturnat avea COVID si era dusa la Buhusi pentru ca la Buzau nu mai erau locuri la ATI

Femeia de 74 de ani din Buzau care a murit marti seara dupa ce ambulanta care o transporta la spital s-a rasturnat la Marasesti avea COVID-19 si era in stare grava. Potrivit medicilor, ambulanta o ducea la spitalul din Buhusi pentru ca la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Buzau nu mai erau locuri libere.

O pacienta COVID-19 a murit dupa ce ambulanta care o transporta s-a rasturnat

O pacienta cu COVID-19 care era transferata de la Buzau la Bacau a decedat, marti seara, dupa ce amb.

Incendiu puternic intr-un bloc din Constanta. O femeie a murit dupa ce s-a aruncat de la geam (VIDEO)

UPDATE-Femeia de57 de ani, proprietara apartamentului care a sarit pe geam dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc a decedat. Ambulanta Constanta a pronuntat decesul femeii care a cazut.

Fostul sef al serviciului de spionaj Ion Pacepa, fugit in Occident, a murit dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19 - presa

Fostul sef al Directiei de Informatii Externe din perioada comunista Ion Mihai Pacepa, care a cerut azil politic in Statele Unite in 1978, a murit in 14 februarie, din cauza COVID-19, informatia fiind facuta publica intr-un editorial publicat in Epoch Times de catre publicistul Ronald J. Rychlak, alaturi de care Pacepa a scris lucrarea Dezinformarea, scrie News. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )