Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tataru, despre decizia CCR: Degeaba dam noi niste reguli, degeaba le punem sa le respecte, daca celor care nu le respecta nu li se intampla nimic

Adevărul Adevărul,
Tataru, despre decizia CCR: Degeaba dam noi niste reguli, degeaba le punem sa le respecte, daca celor care nu le respecta nu li se intampla nimic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca amenzile aplicate celor care nu au respectat regulile impuse prin ordonantele militare ii ajuta pe specialistii in medicina ca munca lor sa nu fie in zadar, afirmand ca decizia Curtii Constitutionale afecteaza respectarea regulilor de distantare sociala. continuă pe Adevărul

Euractiv: Avocatul Mircea Ursuta, despre decizia CCR privind amenzile: Ar trebui sterse ca efect al deciziei

Mircea Ursuta, avocat in Baroul Bihor, a explicat intr-un scurt interviu pentru EurActivRomania decizia CCR de miercuri privind anularea majorarii amenzilor pe perioada starii de urgenta. Din punctul meu de vedere, nu e nevoie nici macar de plangere. Amenzile ar trebui sterse ca efect al deciziei CCR, evident, de la data publicarii in Monitorul Oficial, spune Ursuta .

Iohannis, despre decizia CCR privind amenzile: Fara aceste sanctiuni, mortii erau mai multi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca fara sanctiunile impuse prin ordonantele militare numarul mortilor era mai mare in Romania si a criticat politicienii care au primit cu satisfactie decizia CCR prin care amenzile au fost declarate neconstitutionale.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre decizia CCR privind amenzile: Pierdem anumite unelte ale acestui razboi

Raed Arafat, seful Departamenntului pentru Situatii de Urgenta a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a declarat neconstitutionale amenzile majorate in timpul starii de urgenta, ca s-a pierdut o.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

Toni Grebla, despre decizia CCR: Se va reveni la legea contraventiilor care a functionat inainte de starea de urgenta

Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale, a explicat ca, de la intrarea in vigoare a deciziei CCR privind amenzile din starea de urgenta, se va reveni la legea contraventiilor de dinainte de instituirea starii de urgenta.

Orban, anunt despre amenzi dupa decizia CCR: Nu inseamna ca nu se mai dau. Au revenit la nivelul anterior OUG

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, ca decizia CCR referitoare la amenzi este anticonstitutionala, impotriva ordinii de drept, fiind chiar un indemn la anarhie. Suntem din ce in ce mai hotarati sa gasim solutii pentru a schimba prevederile constitutionale si legale care reglementeaza activitatea Curtii Constitutionale, a precizat premierul.

Laura Codruta Kovesi: CEDO stabileste ca decizia CCR a limitat dreptul de acces la instanta. Cum ramane cu Tudorel Toader

Laura Codruta Kovesi arata ca CEDO nu apara persoana procurorului sef, ci intreg siistemul de justitie. Fosta sefa a DNA a vorbit la Europa FM despre decizia CEDO, care i-a dat castig de cauza in procesul deschis impotriva statului roman, ca urmare a revocarii ei din fruntea parchetului anticoruptie.

Decizia CCR ii face pe politisti sa se gandeasca de doua ori inainte sa amendeze: Mai putini oameni sanctionati

Politistii au dat, in ultimele 24 de ore, mai putine amenzi decat in mod obisnuit, dupa decizia CCR. in ultimele 24 de ore, 871 de oameni au fost amendati, in vreme ce, pana acum, zilnic peste 3. 000 de romani erau sanctionati.

Decizia CCR pe intelesul tuturor. Da, vom putea fi amendati in continuare

APADOR-CH a publicat o analiza cu privire la decizia CCR asupra ordonantelor emise in starea de urgenta, explicand modul in care politia poate da in continuare amenzi, dar si ce trebuie sa faca Parlamentul si Guvernul mai departe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )