Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tataru: Am solicitat deja mai multi bani. Ne referim la achizitia de masti, manusi si dezinfectanti pentru alegeri. Sau pentru inceputul anului scolar

Adevărul Adevărul,
Tataru: Am solicitat deja mai multi bani. Ne referim la achizitia de masti, manusi si dezinfectanti pentru alegeri. Sau pentru inceputul anului scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, la Iasi, ca va solicita mai multi bani la rectificarea bugetara care se va face in perioada imediat urmatoare, precizand ca sumele sunt inca in evaluare. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru: Am solicitat mai multi bani pentru achizitia de masti, manusi si dezinfectanti

Ministrul Sanatatii a dezvaluit, sambata, in timpul unei vizite la Iasi, ca va cere mai multi bani la rectificarea bugetara ce se va face in perioada urmatoare.

Uber a ajuns sa faca mai multi bani din livrari decat din transport

Serviciile de livrari ale Uber au devenit cea mai mare sursa de venit pentru companie, cu 1,2 miliarde de dolari, in timp ce sumele incasate din serviciile de transport au scazut cu 67%, la 790 de milioane de dolari, pe fondul schimbarilor din societate induse de pandemie, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Legatura nebanuita dintre Ilie Nastase si Simona Halep. Este vorba despre multi bani la mijloc

Ilie Nastase si Simona Halep sunt doi dintre cei mai mari sportivi romani, cu un palmares extraordinar in tenis. insa pe langa acest lucru, cei doi mai au o legatura pe care nu multa lume o cunoaste si care se refera la foarte multi bani. Legatura nebanuita dintre Ilie Nastase si Simona Halep Chiar daca .

Ce pensii au avut magistratii si parlamentarii in 2020. Cat de multi bani au putut sa primeasca

O analiza privind pensiile de serviciu incasate de peste 9. 500 de civili arata o evidenta bunastare chiar si in vreme de pandemie. Magistratii au fost remunerati cu sume de 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit in baza contributiei. Mai multe detalii aflati in paragrafele urmatoare. Cine sunt beneficiarii pensiilor de serviciu in .

Cei mai bogati romani si averile lor fabuloase. Cine are cei mai multi bani in cont

Cei mai bogati 10 oameni ai lumii au, cumulat, o avere de trei ori mai mare decat PIB-ul Romaniei. Ierarhia miliardarilor romani s-a schimbat si ea, Maria Linda ne spune cine are cei mai multi bani in cont.

Judetele din Romania cu cei mai multi batrani saraci. Aproape un million de varstnici, nevoiti sa se descurce cu cateva sute de lei pe luna

Potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice CNPP), aproximativ un milion de pensionari sunt nevoiti sa traiasca doar cu cateva sute de lei pe luna. Judetele din Romania cu cei mai multi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )