Libnet.ro
UNICEF

14:45

Taxele, impozitele si taxa de pasaport vor putea fi platite prin CEC Bank, fara comisioane

Adevărul Adevărul,
Taxele, impozitele si taxa de pasaport vor putea fi platite prin CEC Bank, fara comisioane

Persoanele fizice vor putea plati, de luni si pana la sfarsitul acestui an, toate taxele si impozitele datorate catre Fisc, dar si taxa de pasaport, prin unitati CEC Bank, fara comisioane, a anuntat vineri premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. continuă pe Adevărul

De luni, taxele, impozitele si taxa de pasaport vor putea fi platite prin CEC Bank, fara comisioane

Persoanele fizice vor putea plati, de luni si pana la sfarsitul acestui an, toate taxele si impozitele datorate catre Fisc, dar si taxa de pasaport, prin unitati CEC Bank, fara comisioane, a anuntat vineri premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

Anunt de ultima ora de la Guvern, despre taxele si impozitele ANAF. Unde vor putea fi platite de acum inainte

Anunt de ultima ora facut de Guvern. Taxele si impozitele catre ANAF vor putea fi platite la ghiseele CEC Bank. Anuntul a fost facit de premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de.

Viorica Dancila: Taxele si impozitele datorate catre ANAF se vor putea plati prin CEC Bank

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, incepand de luni, toate taxele si impozitele datorate de persoane fizice catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) se vor putea plati prin unitatile.

Viorica Dancila: Orice persoana fizica si va putea plati taxele si impozitele prin CEC Bank

Persoanele fizice vor putea plati taxele si impozitele prin unitatile CEC Bank, incepand de luni, a anuntat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, Viorica Dancila. Aceasta sustine ca astfel de plati vor putea fi facute de orice persoana, indiferent daca are sau nu cont la CEC. Pana la sfarsitul anului, CEC Bank nu va percepe comisioane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )