Libnet.ro
UNICEF

15:15

Taylor Swift, pe primul loc in topurile din SUA, Australia si Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Taylor Swift, pe primul loc in topurile din SUA, Australia si Marea Britanie

Cantareata americana Taylor Swift s-a clasat pe primul loc in topurile albumelor din Statele Unite, . continuă pe România Liberă

Mai ceva ca divele din SUA. Ce a facut Mihaela Radulescu, dupa ce a filmat pentru MasterChef, la PRO TV

Mihaela Radulescu are un stil de viata care aduce cu cel al divelor din Statele Unite ale Americii. Dupa ce a filmat pentru MasterChef, vedeta a fost condusa direct la aeroport, unde a beneficiat de un tratament special. Mihaela a parasit pentru scurt timp Romania. Mihaela Radulescu a plecat direct spre aeroport dupa ce a .

SUB MARCA ALIEXPRESS: Alibaba a inaugurat la Madrid primul sau magazin din Europa

Gigantul chinez de comert electronic Alibaba a inaugurat duminica primul sau magazin din Europa, in centrul comercial intu Xanadu din Madrid, unitatea fiind sub marca AliExpress, divizie de cumparaturi adresata consumatorilor, relateaza Business Insider.

VIDEO Turul Spaniei: Alejandro Valverde (Movistar) a castigat etapa a saptea Miguel Angel Lopez (Astana) revine pe primul loc la general

Spaniolul Alejandro Valverde Movistar) s-a impus, vineri, in etapa a saptea a Turului Spaniei, desfasurata intre Onda si Mas de la Costa, pe o distanta de 183,2 km. Podiumul a fost completat de slovenul Primoz Roglic Jumbo - Visma, locul doi la general) si de columbianul Miguel Angel Lopez Astana), care va purta din nou tricoul rosu.

Juventus - Napoli, primul derby tare din Serie A

Etapa a 2-a din Serie A programeaza duelul care a tinut capul de afis in fotbalul italian in ultimele sezoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )