Libnet.ro
UNICEF

11:45

Taylor Townsend a fost rapusa. Bianca Andreescu, in sferturi la US Open

România Liberă România Liberă,
Taylor Townsend a fost rapusa. Bianca Andreescu, in sferturi la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 15 WTA, s-a calificat in premiera in . continuă pe România Liberă

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, in optimile de la US Open

Bianca Andreescu 19 ani, locul 15 WTA) a invins-o pe Karoline Wozniacki cu scorul de 6-4, 6-4 si s-a calificat in optimile de finala la US Open. Sportiva canadiana de origine romana va juca impotriva americancei Taylor Townsend, care a eliminat-o pe Simona Halep in turul 2. Meciul este transmis in direct de postul de .

VIDEO US Open: Bianca Andreescu, in sferturi - A eliminat-o pe surprinzatoarea Taylor Townsend

Bianca Andreescu a reusit sa se califice in premiera in sferturile unui Grand Slam, jucatoarea canadiana de origine romana trecand in optimile de la US Open de Taylor Townsend cea care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea).

Asa am trait Sorana Cirstea cu Taylor Townsend in turul 3 la US Open

Sorana Cirstea, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in proba de simplu de la US Open, a infruntat-o pe americanca Taylor Townsend pentru un loc in optimile de finala.

Sorana Cirstea, victima sigura in fata tancului Taylor Townsend. Urmeaza la rand Bianca Andreescu!

Americanca Taylor Townsend continua aventura la US Open dupa meciul cu Sorana Cirstea disputat, sambata, in faza turului 3.

Bianca Andreescu defileaza la US Open, O va intalni in optimi pe Taylor Townsend, cea care le-a eliminat pe Halep si Cirstea

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 15 WTA) a invins-o, sambata, 6-4, 6-4, pe Caroline Wozniacki 19 WTA) si s-a calificat in optimile de finala ale US Open.

DigiSport: VIDEO Taylor Townsend a facut o arena intreaga sa rada, dupa victoriile cu Halep si Cirstea. Raspuns savuros

Taylor Townsend este cosmarul romancelor la US Open. Dupa ce a eliminat-o in turul al doilea pe Simona Halep, jucatoarea din SUA a trecut si de Sorana Cirstea, scor 7-5, 6-2. Interesant este faptul ca in optimile de finala de la US Open, Taylor Townsend va juca impotriva Biancai Andreescu, jucatoare din Canada cu origini romanesti.

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu. Mesaj dur pentru Taylor Townsend

Simona Halep ar putea fi razbunata de Bianca Andreescu, canadianca prin ale caror vene curge sange de oltean, in optimile US Open, unde va evolua, in aceasta noapte, impotriva lui Taylor Townsend. Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu Simona Halep si Sorana Carstea ar putea fi razbunate de Bianca Andreescu, pentru care urmeaza o a .

Bianca Andreescu, dupa victoria cu Taylor Townsend: Sunt foarte fericita, dar turneul nu s-a terminat inca. Cred ca pot face mai mult

Bianca Andreescu 15 WTA) a reusit sa o invinga la US Open pe incomoda Taylor Townsend 116 WTA), calificandu-se in premiera in sferturile unui Grand Slam. Jucatoarea canadiana de origine romana a explicat la conferinta de presa care a fost planul de joc in meciul cu Townsend, precizand ca a incercat sa puna presiune chiar de la inceputul punctului cu serviciul sau cu returul. Sunt foarte fericita, dar turneul nu s-a terminat inca. Cred ca pot face mai mult, a spus Bianca.

Bianca Andreescu a eliminat-o pe cea care i-a fost calau Simonei Halep la US Open. Ce s-a intamplat in timpul meciului

Bianca Andreescu a scos-o din competitie pe Taylor Townsend. Cea din urma le-a eliminat pe Cirtea si Halep. in acest context, canadianca de origine romana s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de grand slam. Ce s-a petrecut, de fapt, in timpul meciului? Bianca Andreescu a eliminat-o pe Taylor Townsend. Ce s-a petrecut in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )